COVER MAGAZIN d.o.o. za promidžbu i usluge

COVER MAGAZIN je life & style online magazin.

COVER MAGAZIN je najčitaniji portal u Hrvatskoj life & style tematike. Svaki dan ima oko 20.000 – 30.000 posjetitelja. Prema službenim podacima oko 30 % naših posjetitelja su muškarci, oko 70 % žene, a čitatelji se izjašnjavaju kako je sljedećih 7 područja tematika koja ih najviše zanima: – Moda – Hrana – Zdravlje – Automobili – Putovanja – Moderna tehnologija – Historijska, kulturna i zabavna događanja.

 MODELI OGLAŠAVANJA

 Kada se oglašavate ne želite da vaš novac bude bačen, a reklame prođu nezamijećeno.  Zbog toga smo iskoristili istraživanja velikih stranih marketinških kuća o vizualnom fokusu čitatelja kako bismo vam mogli ponuditi učinkovito oglašavanje. marketing

Kao što vidite na ilustraciji iznad, četiri su temeljna centra fokusa. Prvi je na sadržajnom dijelu, drugi na poziciji content bannera, a treći i četvrti su na poziciji wallpaper bannera. Prema tome smo kreirali i cjenik oglašavanja.

FLOATING BANNER

floating-banner-pozicija

Oglas se prikazuje prilikom učitavanja stranice preko sadržaja i automatski gasi nakon 5 sekundi ili ranije pritiskom na X u kutu oglasa.  Može se zakupiti u bilo kojoj veličini do max  1024 x 768 px. Oglasi mogu biti u svim standardnim oglasnim oblicima uključujući html, flash, slike i sl, osim video oglasa. Cijena 1000 prikazivanja 50,00 kn  (40,00 + PDV)

 

WALLPAPER BANNER

marketing2-1

Oglasi se postavljaju  izvan samog sadržaja portala, ali su vrlo uočljivi. Oglasi mogu biti u .gif .jpg .png formatu, standardnih dimenzija 160 x 600; 120×600 ili wallpaper banner minimalnih dimenzija 1280 x 800. Istovremeno  je vidljiv oglas s lijeve i desne strane portala, ali se računa kao 1 prikazivanje.

Cijena za 10 dana prikazivanja – jamčenih  80.000 prikazivanja oglasa. 3.200,00 kn  (2.560, 00 kn + PDV)

Moguće je zakupiti u rubrikama: 1. Glavna  (uključuje početnu stranicu portala + rubrike zdravlje + karijera + selfhelp, ljubav + zanimljivost…)  ili 2. Moda ili 3. Recepti ili 4. Mstil + Tehton + Putovanja ili 5. Prirodni lijek.

CONTENT BANNER 300×250

marketing2-2

Oglasi se postavljaju unutar okvira portala, u desni stupac. Oglasi mogu biti u svim standardnim oglasnim oblicima uključujući html, flash, slike i sl. veličine 300×250.  Cijena 1000 prikazivanja 20,00 kn  (16,00 + PDV) Moguće je zakupiti na svim stranicama portala ili ciljano u određenoj rubrici. Vremensko razdoblje i broj prikazivanja sami definirate.

 

OGLASI PO KLIKU

Oglasi se postavljaju unutar okvira portala, u desni stupac ili na vrh sadržaja, proizvoljne veličine, ali ne veći od 300×600 (sidebar) ili 980×120 (vrh sadržaja). Cijena 1 klika je 1,00 kn (0,80 + PDV).  Moguće je zakupiti na svim stranicama portala ili ciljano u određenoj rubrici. Vremensko razdoblje i broj prikazivanja sami definirate.

MOGUĆNOSTI SPONZORIRANJA ČLANAKA

Nudimo mogućnosti sponzoriranja članaka po posebnim cijenama paketa: marketing2-3

Sponzorski članak  + linkovi unutar članka  

Cijena je  2.500,00 kn (2.000,00 + PDV)

Sponzorirani članci zadržavaju se 10 dana na početnoj stranici (na poziciji 1-5 na vrhu portala) i ostaju nakon toga na naslovnici odgovarajuće kategorije (30 dana) i kasnije trajno u arhivi portala.

(Primjer kako izgleda sponzorirani članak: Rosefield, omiljeni brand modnih blogerica stigao u Hrvatsku )

 

Promotivni članak

Promotivni članak je članak kojim se predstavlja određeni proizvod, brand ili usluga. 

Cijena je 800,00 kn (640,00 + PDV).

Zadržava se na početnoj stranici 1 do 3 dana,  na poziciji kao i standardni članak određene kategorije, do 15 dana na naslovnici kategorije, te trajno u arhivi portala.

(Primjer kako izgleda promotivni članak  Novi odlični mirisi Otto Kern Contrast za suvremene žene i muškarce )

 

Native članak 

Native sadržaji su oblik sponzoriranog članka s posebnom namjenom da reklamiraju određeni proizvod, dok se formom i stilom uklapaju u stil portala. Koherentni su ostatkom sadržaja u određenoj kategoriji. Mogu uključivati jednu do dvije poveznice. 

Cijena je 400,00 kn (320,00 + PDV).

Zadržavaju se na početnoj stranici 3 do 7 dana, na poziciji kao i standardni članci određene kategorije,  15 dana na naslovnici rubrike, te trajno u arhivi portala.

(Primjer kako izgleda native članak Što svaki muškarac treba imati u ormaru? )

 

Na svim sponzoriranim (uključujući native i promotivne članke) će biti jasno naglašeno da se radi o promotivnom ili sponzoriranom članku.

Svi članci mogu se na zahtjev naručitelja izbrisati s portala nakon isteka valjanosti sadržaja.

 

Za više informacija slobodno nas kontakirajte na marketing@covermagazin.com