COPYRIGHT COVERmagazin.com

COPYRIGHT COVERmagazin.com

Sva prava pridržana. Ni jedan dio stranice ne smije se reproducirati ili prenositi u bilo kojem obliku, ni na bilo koji način, elektronski ili mehanički, uključujući snimanje, kopiranje, pohranjivanje u bazu podataka bez odobrenja COVERmagazin.com

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Ni jedan dio COVERmagazin.com ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.
Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin.com, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta autora. COVERmagazin.com ne preuzima odgovornost za ista.

O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.

IZJAVA O POVREDI AUTORSKIH PRAVA

Fotografije na COVERmagazin.com preuzete su s besplatnih izvora, share portala i sučelja i koriste se najboljoj namjeri (Fair use). Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko smatrate da neka fotografija spada u područje kršenja autorskog prava i u najkraćem roku ćemo je skinuti sa sučelja.