29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Ova nedjelja popodne je idealan dan za kretanje na dijetu

Već sigurno znate što je mjesečeva dijeta i kako omogućava brzi gubitak kilograma u samo jednom...

Mjesečeva dijeta

Ova nedjelja popodne je idealan dan za kretanje na dijetu

 

Već sigurno znate što je mjesečeva dijeta i kako omogućava brzi gubitak kilograma u samo jednom danu. Provodi se prema mjesečevim mijenama, na određene dane u mjesecu, kao post, tj suzdržavanje od hrane i napitaka koji imaju kalorije u sebi.

U nedjelju je 08.11. u 14:46 je zadnja četvrt. Inače mjesečeva dijeta u zadnju četvrt ne donosi toliki gubitak kilograma kao u drugim fazama mjesečeve mijene, ali je ova nedjelja prikladna jer bi se trebalo postiti od oko 3 sata popodne, kada je već prošao ručak, pa do sljedećeg dana do 3 sata popodne, na kada možete pomaknuti svoj ručak. Tako ćete izgubiti nešto na kilaži, a bez prevelikog odricanja i osjećaja da sebi nešto uskraćujete.

Također, ako sete već na dijeti post u nedjelju popodne i ponedjeljak ujutro motivirat će vas na nastavak dijete, jer ćete primijetiti brži gubitak kilograma, ali vam može pomoći i ukoliko ste malo zastranili i niste mogli oduprijeti iskušenjima, pa ćete se uz pomoć ove dijete vratiti na pravi put.

Ispod pronađite detaljan opis kako provoditi mjesečevu dijetu.

Mjesečeva dijeta za 2020.