Sve tajne i trikovi zavođenja

      Nema komentara na Sve tajne i trikovi zavođenja

Oglas

Sve tajne i trikovi zavođenja

Zavođenje nije ozbiljna stvar

Za početak morate znati da su zavođenje i flert zabavne stvari, ali samo ako ih ne uzimate pretjerano ozbiljno.

Zbog toga smanjite svoja očekivanja. Kada ste u klubu ili nekom drugom mjestu zavođenje je jedini način da stupite u kontakt s osobom koju inače nikada više ne biste vidjeli, pa to tako i shvatite.

U velikom broju slučajeva vjerojatno ćete tek nakratko flertovati s nekim i nakon toga zaboraviti na tu osobu i ona na vas. Ako uvijek zavodite i flertujete s idejom kako ćete s tom osobom prohodati ili oženiti se, bit ćete vrlo razočarani, a uz to izgledat ćete pomalo očajno. Zbog toga je uvijek važno znati da je flertovanje samo flertovanje i ništa više.

Zavodite na pravi način

Kako pokazati nekome da vam se sviđa, a opet ne pretjerati i ne ostaviti pogrešan dojam cure koja se «nabacuje» svima?

1 – Učiniti prvi korak. Muškarci nisu navikli da žene njih zavode. Bit će počašćeni shvate li kako vam se sviđaju. Ali ne zavodite druge muškarce dok ste u njegovoj blizini, čak ni ako mu želite pokazati kako nije jedini ili ga napraviti ljubomornim.

2 – Osobu koja vam se sviđa trebali biste okružiti ugodom. Potrudite se neka se osjeća dobro. Slušajte pažljivo, pokušajte pogoditi što želi reći, dijelite komplimente i potpuno se usredotočite na njega. Neka osjeća kao da je centar vašeg svijeta.

3 – Iskoristite tijelo. Muškarci lakše pamte slike nego riječi. Povećajte kontakt očima i na taj način pokažite da ste zainteresirani. Također, suptilno imitirajte njegove pokrete. To će povećati osjećaj sličnosti i usklađenosti.

10 pravila zavođenja koja uvijek pale

– 1-  Budite zaigrani. Ozbiljnost plaši ljude.

– 2 – Koketirajte tako da usrećite drugu osobu, a ne da dobijete nešto od nje.

– 3 – Zabavite ga.

– 4 – Laskajte. Uz pomoć laskanja zaista možete što želite.

– 5 – Pružite ruke. Fizički kontakt kreira povezanost.

– 6 – Koristite njegovo ime. To će učiniti razgovor osobnijim.

– 7 – Pitajte zanimljiva pitanja. Na taj će način druga strana imati što pričati o sebi.

– 8 – Slušajte što vam govori.

– 9 – Igrajte se s kosom ili nakitom.

-10- Šapućite. Što tiše pričate to će vam se morati više približiti.

Izgledajte zavodljivo, a ne vulgarno

Ključ sexy izgleda je u umjerenosti. Morate se odlučiti istaknuti samo jedan dio tijela. Odjenete li minicu, nemojte pokazivati trbuh ili dekolte. Pravilo vrijedi i obrnuto. Duboki dekolte nosite s jeans hlačama. U nakitu nikad ne pretjerujte. Također, odaberite samo jedan ukrasni predmet. Naušnice kombinirajte s cipelama, nikad s ogrlicom ili ukosnicama.

Što se šminke tiče pokušajte provocirati, ali ne pretjerivati. Nanesite crveni ruž, preko njega sjajilo, ali u tom slučaju oči ostavite neutralne. Ništa ne izgleda toliko privlačno kao crvena, ali nikako u mat nijansama.

Ukoliko se ne radi o večernjem izlasku, nego o podnevnoj kavi, nužan dodatak su sunčane naočale i gola ramena.

Tkanine odjeće neka budu nježne i neka nadopunjavaju vašu kožu. Izaberite kašmir ili svilu. Lan je udoban, ali nije sexy.

5 trikova da ga natjerate da on zavodi vas

Ako ne želite vi napraviti prvi korak, postoji mnogo taktika koje vam mogu pomoći ohrabriti ga da on preuzme inicijativu.

-1- Nemojte previše čavrljati – Muškarci se često boje žena koje su uvijek u centru pažnje, pa pokušajte oko sebe kreirati pomalo mističnu i senzualnu auru, umjesto da  stalno nešto pričate.

-2- Sretni ljudi su privlačniji – Budite nasmijani i raspoloženi kad god se sretnete.

-3- Odijevajte se ležerno – Nemojte biti zapušteni, ali nemojte biti previše impresivni jer često muškarci imaju problema s prilaskom takvim ženama.

-4- Krećite se u društvu drugih dečki – Možda će ga to inspirirati na djelovanje.

-5- Provedite više vremena na istom mjestu – Nemojte se stalno prebacivati iz kafića u kafić jer će vas tako teško uhvatiti.

Vezano: Ljubav

Ocjeni

Odgovori

*