Kako ga osvojiti – 10 – savjeta

      Nema komentara na Kako ga osvojiti – 10 – savjeta

Oglas

Kako ga osvojiti – 10 – savjeta

Ponekad dvoje jednostavno kliknu i dogodi se ljubav, ali ponekad za ljubav treba više strpljenja i energije. Savjeti ispod vam mogu pomoći da osvojite muškarca koji vam se sviđa.

-1- Najvažniji savjet je da se sprijateljite. Mnogo puta ste čuli savjete da trebate biti u njegovoj blizini, ali nije dovoljno sjediti u istom kafiću. Da bi se netko zainteresirao za vas u pravilu vas treba upoznati. Teško ćete osvojiti neku osobu ako niste prijatelji, osim ako ne izgledate poput Megan Fox.

-2- Družite se u grupama. Nemojte forsirati druženje u dvoje, bar ne na početku koje implicira da želite da nešto bude među vama. Pokušajte njega uključiti u svoje društvo ili se vi uključite u njegovo, putem zajedničkih aktivnosti.

-3- Neka mu bude ugodno biti svoj. Kada se muškarci druže s vama potrudite se biti ugodno društvo. Ako nema fakultet, nemojte spominjati fakultet. Ako ima fakultet interesirajte se za to područje i postavljajte pitanja. Ako nema posao, nemojte ga propitkivati od čega živi ili što radi po cijele dane.

-4- Istaknite sličnosti. Nemojte kontrirati onome što priča, nego u svakoj priči pokušajte naći neke dodirne točke.

-5- Neka on lovi vas. Budite u blizini, ali nemojte se otvoreno nuditi. Dajte mu vremena da sam shvati kako ste super osoba.

-6- Nemojte prikrivati svoje osjećaje. Na suptilan način pokažite kako vam je simpatičan.

-7- Odljubite se od osobe koju ne viđate i ne poznajete i pružite priliku dečkima iz svog okruženja. Teško ćete osvojiti osobu koju viđate svake prijestupne godine u prolazu. Mnogo je riba u moru i nemojte patiti za nekim tko nema vremena za vas.

-8- Budite intrigantni. Jedan dan se odjenite vrlo konzervativno, a drugi seksi. Muškarci su vrlo vizualna bića, te će ga te promjene na vama zaintrigirati.

-9- Dodirujte ga često. Kada pričate s njim suptilno ga dodirujte, zagrlite, približite se… Ali nemojte ga dirati prestrašeno kao da dodirujete divlju životinju ili žabu. Osjetit će vašu nervozu i pomisliti kako nešto nije u redu.

-10- Nemojte se prerano previše zbližiti. Muškarci vole loviti žene te će im uvijek biti zanimljivije one koje oni trebaju loviti, nego one koje se otvoreno nude. To ne znači da trebate biti hladni i ignorirati ga. Nego ga držite u svojoj blizini, budite srdačni, topli i privlačni, ali neka on ima osjećaj da on inicira kontakte, a ne da mu se nudite.

Kako ga osvojiti – 10 – savjeta
5 (100%) 1 put glasano

Odgovori

*