Zemljani znakovi u horoskopu

      Nema komentara na Zemljani znakovi u horoskopu

Oglas

Zemljani znakovi u horoskopu

Zemljani znakovi su bik, djevica i jarac.

I dok su svi elementi vitalni i integralni dio preživljavanja, s fizičkom pojavnošću zemlja se najviše veže. Zemlja nije agresivna, ona je receptivna. Zemlja ima izdržljivost i snagu. Naravno, zemlja je pasivnija, ali to ne znači da je slaba.

Zemljani znakovi su vrlo intuitivni, te povezani sa zemljom u fizičkom smislu. Oni ne drže glavu u oblacima i vrlo su realni. Zemljani znakovi imaju sposobnost koristiti svoje instinkte, ali odluke temelje na činjenicama.

Zemlja je simbol strpljenja, stabilnosti, discipline, odanosti i snage. Ipak, u neku ruku zemljani znakovi su skloniji materijalizmu i pomalo rigidni.

Bikovi cijene usklađenosti i uvažavaju svoja fizička osjetila. Ne boje se preuzeti inicijativu i vodstvo ukoliko im to donosi korist.

Djevice će više služiti drugima nego sebi, preuzimajući na sebe ponekad i tuđe obveze. Kada se prihvate nekog posla neće odustati dok ga ne završe.

Jarci su ambiciozni, njihovi ciljevi su jako visoki, ali su sposobni popeti se i do najviših vrhova ukoliko su to odlučili.

Zemljani znakovi u horoskopu
Ocjeni

Odgovori

*