Djevica – kako zavesti horoskopski znak djevicu

Vrlo je radoznala, inteligentna, odgovorna, strpljiva, organizirana, temeljita…Čini se da djevice u sebi kriju samo pozitivne osobine, međutim kod niskog tipa djevica sve te osobine postaju agresivne i teško ih je tolerirati. Tada djevice postaju prekritične, sitničave, a samim time i iritantne.

Škorpion – kako zavesti škorpiona

Škorpion je inteligentan ali i intuitivan, stoga ćete ga vrlo teško prevariti. Djeluje dosta privlačno, skoro magnetski na sve osobe koje mu se nađu u blizini. Osobe rođene u ovom znaku su maštoviti i uzbudljivi ljubavni partneri.

Numerologija – Sretni brojevi po datumu rođenja

Brojevi nose određene vibracije koje donose određene koristi određenim osobama. Sretni brojevi po datumu rođenja opisuju vašu prirodu i karakter. Oni nose određenu vibru koju vi dalje širite u vašem životu, ali to su i brojevi koji se općenito smatraju vašim sretnim brojem.

Feng shui savjeti za mršavljenje

Feng shui savjeti za mršavljenje Feng shui ima vrlo moćan utjecaj na našu podsvijest. Zbog toga je vrlo značajan i kod gubitka kilograma. Umjesto da brojite kalorije i mjerite obline, dobro zdravlje možete promovirati pažljivim izborom oblika, materijala i boja. Skeptični? Ništa vas ne košta da isprobate. Nekim trikovima i pravilnim odabirom namirnica, posuđa i… Nastavi čitati Feng shui savjeti za mršavljenje

Feng Shui idealan raspored prostorija u stanu

Feng Shui raspored prostorija u stanu ili kući temelji se rasporedu prostorija prema stranama svijeta ili na bagua mapi, prema kojoj svako područje stana ovisno o orijentaciji donosi prosperitet i blagostanje za određeno životno područje.  Na taj način se povezuju funkcije prostorija u stanu s energijom koju privlače.

Kako Feng Shui može pomoći kod rada od kuće

Kako Feng Shui može pomoći kod rada od kuće Rad od kuće predstavlja mnogim ljudima veliki problem jer potrebno biti odličan u dvije stvari koje su i inače teške, razdvajanju privatnog i poslovnog, te učinkovit rad bez da vas netko nadgleda, bolje rečeno i onda kada možete zabušavati. Da biste to uspjeli mogu vam pomoći… Nastavi čitati Kako Feng Shui može pomoći kod rada od kuće