Nova kratka frizura Charlize Theron

Svoju prepoznatljivu frizuru koju je nosila protekle dvije sezone Charlize Theron je zamijenila nešto dužom kosom i smeđom bojom, No i dalje je odlična inspiracija za modernu kratku frizuru.

10 odličnih Zara svečanih haljina

Zara haljine su mladenačke, moderne, a mogu se prilagoditi raznim svečanim prigodama. Kada se bliži ljeto tada se u pravilu bliže i brojne svečane prigode od raznih proslava, obljetnica, maturalne večeri, svadbe… Ponekad je dobro pronaći jednu haljinu koja se promjenom modnih dodataka može pretvoriti i iz svečane u dnevnu, ili koja se može s nekim varijacijama odjenuti nekoliko puta.

Kendall Jenner za Jimmy Choo (proljeće 2023.)

U proljetnoj kolekciji vidi se odmak od klasičnog stila po kojem je obuća Jimmy Choo prepoznatljiva, te želja da se ova dizajnerska kuća približi novim mladim generacijama. Kolekcija za 2023. je razigrana, uočljiva i vesela.

Najmodernije čizme za jesen i zimu 2022/2023.

Ako imate namjeru kupiti samo jedne čizme ove jeseni odlučite se za midi dužinu čizama koje ne idu uz nogu nego su šire “kaubojskog” stila. Ako ćete kupiti različite čizme za više prilika bar jedne neka budu ovakve.

Modni trendovi za jesen – zimu 2022/2023: Koža

Iako su kožni odjevni predmeti već nekoliko sezona intenzivno u modi, koža nije izašla iz mode ni ove sezone. Posebno se nosi na modnim dodacima poput kapa, zatim jaknama i kaputima, ali još uvijek možete vidjeti i kožne hlače ili suknje u najnovijim dizajnerskim kolekcijama.

Narančasta – boja trenutka

Iako je tek suptilno ubrajana među moderne ovosezonske boje, narančasta boja se izdvojila među ostalima i postala omiljena boja dizajnera i trendsettera.

Moderne čizme za snijeg i hladne dane

Ove sezone čizme za snijeg nose se ne samo na skijališta, nego i po gradu, pa je važnije nego ikad odabrati dobre i kvalitetne čizme za snijeg, jer ćete u njima ove sezone vjerojatno provesti više vremena nego i u jednim čizmama za snijeg do sada.

Moda jesen – zima 2022 / 2023

Već smo pisali o modernim kaputima za jesen – zimu 2022/2023 sa stajališta stilista i dizajnera, ali i sami znamo da ono što zaživi na ulicama i postane trend među ženama se s tim ne mora nužno podudarati.

Hit frizura Jenna Ortega

Iako joj je samo 19 godina Jenna Ortega je poznato lice mnogima,a to dokazuje i njenih 8,5 milijuna pratitelja na Instagramu.

ELFSI otvorili drugo izdanje modne platforme Atelier

Bezvremenski klasični kaputi i jakne različitih boja zaokružile su predstavljenu kolekciju, a dvojac se poigrao i sa pletivima koji asociraju na zimu ali i lamea koji poziva na lude zabave. Kolekcija je predstavljhena s više od 30 ženskih te 3 muška modela.

Novi vizuali branda BiteMyStyle

Dio kolekcije jesen/zima 2022/23. dizajnera Zorana Aragovića za njegov brand BiteMyStyle biti će predstavljen Zlatnoj igli 14.10.2022. a cijela kolekcija u sklopu modne platforme Atelier 21.10.2022.