Kakve sunčane naočale nose poznati – svibanj 2023.

Kada tražimo moderne sunčane naočale obično gledamo kakve sunčane naočale nose poznate osobe kako bismo stekli dojam o najnovijim trendovima. Ispod su fotografije 15 poznatih dama i sunčanih naočala kakve su nosile u prve dane svibnja 2023.

Izbor svečane haljine

Izabrati odgovarajuću haljinu, posebno za važne prilike nije lagan posao. Ovo su neki savjeti koji bi vam trebali olakšati kupovinu:

Guess torbe 2023.

Guess torbe ove sezone donose brojne novitete, pastelne nijanse, no i dalje prisutne neutralne boje, kao i klasični oblici torbi

Koje su najpopularnije frizure?

Nije nepoznanica kako žene vole mijenjati stilove frizure, a izračunano je kako kroz životni vijek u prosjeku promijene 104 različita stila. Kroz samo jednu godinu isprobat će tri nijanse boje.

Kako da uvijek imate što obući

Mnoge žene se žale kako nikad ne znaju što bi odjenule? Iako su ormari puni, nemaju ništa što bi u tom trenutku bilo prikladno, na njima izgledalo dobro i u čemu bi se osjećale dobro.

Kako do boljih sportskih performansi uz pomoć pametnog sata

Pametni satovi su sve popularniji i postaju nezamjenjiv dodatak za ljubitelje sporta. Oni omogućuju precizno praćenje aktivnosti, pomažu vam da uspostavite nadzor nad zdravljem i fizičkim stanjem te da s lakoćom pratite svoj napredak i postavite svoje ciljeve. Saznajte kako pametni satovi mogu pomoći vašem zdravlju i postizanju boljih performansi.

15 najljepših haljina za maturalnu branda Marchesa

Brand Marchesa odličan je brand visoke svečane mode, a njihove haljine za maturalne zabave mogu poslužiti kao inspiracija najnovijih trendova. Maturalne haljine variraju od klasičnog sirena stila, haljina jednostavnih linja s naglaskom na boju ili materijal, ali i haljina koja imaju dodatke i koje se ističu detaljima.