Moda danas – od modnih trendova prema održivoj modi

New York Times 1989. godine prvi put upotrijebio izraz brza moda, i od tada, sve do posljednjih nekoliko godina, bio je to termin koji je najbolje opisivao trenutnu modu. No prošlih godina, a najviše prošle godine počeli su se mijenjati odnosi u modi. Sve više brandova se okreće novim konceptima mode i održivoj modi. Prošle godine se tom trendu aktivno priključio poznati dizajner Giorgio Armani koji je upozorio na to da se moda mora usporiti.

Mirisne ljubavne poruke za Valentinovo

Valentinovo je još nekoliko trenutaka daleko! Ovo je savršeno vrijeme da pokažemo svojim najbližima koliko ih volimo i koliko nam znače. Poruku za Valentinovo možete poslati ljubavi vašeg života, prijateljima ili čak voljenoj osobi u obitelji.

Elegantne haljine za svadbu

Moderne elegantne haljine za svadbu, za gošće na vjenčanjima ove sezone oduševljavaju svojom ležernošću i opuštenošću. Elegantne haljine za svadbu za proljeće – ljeto 2022. veselih su boja, odišu elegancijom, a istovremeno su razigrane i vesele.

Tri frizure koje će biti najmodernije u 2022.

I dok smo proteklih sezona težili što ležernijim frizurama, jer smo više vremena provodili u stanu nego igdje drugdje ove godine se situacija mijenja, jer je došlo do zasićenosti ležernošću i žene su se zaželjele dotjerivanja i sređivanja, tako da mnogi stilisti najavljuju8 kako će fenirane frizure biti opet veliki trend u godini pred nama.

50 frizura za žene srednjih godina

Kako starimo struktura kose se mijenja, pa boje kose ili frizure koje smo mogli nositi prije nekoliko godina, jednostavno više nisu za nas. Ispod smo naveli 50 modernih frizura koje su prikladne za žene preko 50 godina, a frizuru za sebe odabrat ćete prema stanju svoje kose i preferencija

Dobar IZGLED NAKON 50-te godine – najvažnija modna pravila

Nikakva šminka, ni odjeća ne može pomoći da netko izgleda dobro ukoliko zaboravlja na osnove brige o izgledu. Zbog toga, bez obzira na modne trendove, za dobar izgled nakon pedesete godine najvažnija stvar je nastaviti brinuti o izgledu, održavati osnove higijene i zdravlja.

Super kratka frizura Cynthie Nixon

Iako često dobiva kritike na svoj stil odijevanja ili frizura, Cynthia Nixon vrlo često i oduševi nekom promjenom. Tako je ovaj put izabrala fantastičnu frizuru, ali i kompletan stil odjevne kombinacije je na zavidnoj razini. Ako vam treba inspiracija za frizuru za kratku kosu…

Umjetni božićni bor, rezano stablo ili živo božićno drvce u tegli – što je ekološki bolja opcija

Umjetno stablo nije nikakva ekološki prihvatljiva opcija, jer se umjetna božićna drvca ne mogu reciklirati, za razgradnju jednog drvca potrebne su tisuće godina, a za njegovu proizvodnju treba utrošiti energiju što rezultira zagađivanjem, pa zapravo umjetna božićna drvaca i ekologija ne idu ni u kakvu zajedničku rečenicu..

Hit frizura za dugu kosu (prosinac 2021)

Ove zime dominacija dugih frizura se nastavlja, a ako tražite inspiraciju za svoju kosu ne trebate dalje tražiti. Hit frizura sezone je zapravo toliko jednostavna da ćete se sigurno na njoj zaustaviti…

Popravite stil samopouzdanjem

Nije tajna kako da biste izgledali dobro morate imati jednako samopouzdanja koliko i stila. Stoga je popravljanje samopouzdanja nužno da biste izgledali dobro.

Moderna paž frizura

I dok bob frizure vladaju već cijelim desetljećem, paž frizure tu i tamo znamo vidjeti na na zvijezdama…