U SPA centru

 

 

 

 

U SPA centru

Dakle, odlučili ste se nagraditi odlaskom u SPA centar, ali osim što ste oduševljeni pomalo ste i nervozni. Ako vam je to prvi odlazak u SPA centar vjerojatno niste sigurni kakvo se od vas ponašanje očekuje. Kako izvući maksimum od posjeta centru i pritom uživati?! Pridržavajte se slijedećih pravila i odlazak će biti nezaboravan:

  • Najvažnije pravilo – Dođite na vrijeme

Ovo je osnovno. Bolje je doći nešto ranije nego zakasniti. To nije samo pitanje pristojnosti, nego na taj način ćete maksimalno iskoristiti svoj tretman.

  • Razodjenuti se ili ne?

Uvriježeno pravilo u većini takvih centara je da bi ste trebali napraviti ono što je za vas ugodnije. Generalno govoreći, najvažnije je da vam budi izloženi oni dijelovi tijela kojem tretmanu pristupate. Slobodno se savjetujte s osobljem hoće li smetati kupaći kostim tretmanu ako biste radije ostali u njemu.

  • Opustite se – ali prihvatite kada je kraj

Cilj je potpuno se opustiti – zbog toga SPA postoji. Ali na nesreću morate znati da niste jedini klijent u centru, što znači da ne možete ostati cijeli dan u nekoj prostoriji ili cijeli dan koristiti istu uslugu nevažno koliko vam bilo ugodno.

  • SPA nije restoran

U SPA centar ne nosite sa sobom hranu ili napitke. Kako bi vama bilo da se opustite u ležaljki i primijetite na stomaku ostatke nečijeg pereca?!

  • Šutnja je zlato

Sa sobom u SPA ne nosite mobitele, pagere i ne razgovarajte glasno. Nikad ne zaboravite da je SPA svojevrsno javno mjesto, te da se trebate prema drugima odnositi s poštovanjem.

  • Ali malo razgovora je u redu

U redu je biti raspoložen za ugodni i tih razgovor. Ipak SPA nije knjižnica ili crkva. Morate dati svome terapeutu neke povratne informacije. Oni ne čitaju misli. Trebate im reći što vam se sviđa i što želite. Oni će cijeniti vašu iskrenost.

  • Uvijek budite čisti

Ne trebate se za SPA posebno uređivati, ići frizeru ili kozmetičaru. Ali osnove higijene morate napraviti. Prije odlaska u SPA uvijek se otuširajte.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.