Najbolji prehrambeni savjeti koje ste čuli

 

 

 

 

Najbolji prehrambeni savjeti koje ste čuli

 

Svi bi htjeli hraniti se zdravo, ali ako vam netko kaže „Jedite uvijek nutricionistički bogat doručak“ to vam sigurno neće značiti mnogo. Međutim, postoje i neki savjeti koji su vrlo jednostavni i razumljivi, a ipak super korisni.

-1- Sve je u umjerenosti.

 

-2- Jedite svega po malo.

 

-3- Čitajte etikete.

 

-4- U supermarketu se držite popisa.

 

-5- Držite se podalje od slatkiša.

 

-6- Jedite svježe, a smanjite unos prerađene hrane.

 

-7- Nemojte se prejedati.

 

-8- Nemojte vjerovati svemu što pročitate o prehrani i gubitku težine.

 

-9- Podijelite kolač, pizzu, sendvič ili slatkiš s prijateljem.

 

-10- Kuhajte manje količine. Ukoliko netko ostane gladan uvijek može dodatno uzeti voće, desert ili sendvič, a nitko neće imati potrebu prejedati se kako se hrana ne bi bacila.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.