10 neočekivanih stvari koje su dobre za vaše zdravlje

 

 

 

 

10 neočekivanih stvari koje su dobre za vaše zdravlje

 

 

-1- Čokolada

Osobe koje umjereno konzumiraju tamnu čokoladu žive gotovo godinu dana duže od osoba koje je uopće ne jedu ili pretjeruju s čokoladom.

-2- Crveno vino

Umjerene količine crvenog vina dobre su za vaše srce. Također, neki sastojci u njemu usporavaju starenje, čuvaju vid i kosti.

-3- Stres

Dugotrajni stres loš je za vas, ali povremeni može dati poticaj imunološkom sustavu.

-4- Sladoled

Sladoled navodno pomaže kod ublažavanja simptoma PMS-a.

-5- Kruh

Kruh, posebno onaj od cjelovitih žitarica za doručak dat će vam energiju za dan.

Sljedećih 5 uključuje:

-6- umjereno konzumiranje kave,

-7- grickanje sušenog voća,

-8- predanost radu,

-9- čitanje novina,

-10- ispunjavanje križaljki.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.