10 namirnica koje će vam pomoći smršaviti

 

 

 

 

10 namirnica koje će vam pomoći smršaviti

 

Pokušavate izgubiti na težini? Umjesto da razmišljate o onome što ne biste trebali jesti, usredotočite se na ukusnu hranu koja će vas zadovoljiti. Ispod slijedi top 10 namirnica koje vam mogu pomoći smršaviti.

-1- krastavci

1-krastavci

-2- grejpfrut

2-grejpfrut

-3- leća

3-leca

-4- žitarice

4-zitarice

-5- jezgričasti plodovi

5-orastasti

-6- jabuke

7-jabuke

-7- jaja

7-jaja


-8- bademi

8-bademi

-9- tamna čokolada

9-tamna čokolada

-10- povrtne juhe

10- povrtne juhe

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.