Bojenje kose – 5 pitanja

 

 

 

 

Bojenje kose – 5 pitanja

 1 - Zašto se rabe rukavice?

Struktura noktiju slična je strukturi kose pa bi se mogli trajno obojiti ukoliko ih ne zaštitite rukavicama.

 2 – Smije li se kosa bojiti odmah nakon mini-vala (trajne ondulacije)?

Ne, trebali biste pričekati bar 10 dana. U međuvremenu možete nanijeti preljev bez amonijaka koji se ispire.

 3 – Oštećuje li bojenje kosu?

Pravilno nanošenje sredstava za bojenje kosu ne bi smjelo oštetiti, ali kod čestih bojenja kosa može izgubiti živost i sjaj.

 4 -  Kada ponoviti bojenje?

Ponovna uporaba moguća je čim se pojavi izrast prirodne boje, ali tada biste trebali slijediti upute za bojenje izrasta.

 5 – Je li uporaba proizvoda za bojenje kose namijenjena isključivo bojenju kose?

Da, proizvode za bojenje kose nikad ne smijete koristiti za bojenje npr. obrva. Svakako izbjegavajte nepotreban dodir s ostalim dijelovima kože, očima i usnama.

 

 

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.