Spremite stan za tulum

 

 

 

 

Spremite stan za tulum

Ako organizirate druženje s kolegama, obitelji ili prijateljima u vašem stanu, korisno bi bilo napraviti neke izmjene.

Ako su vam stolice i kauč namještene u obliku slova L, bilo bi dobro da ih premjestite u oblik slova U. Tako ćete izbjeći neugodnu situaciju u kojoj će svi samo gledati TV i prepirati se za daljinski upravljač.

Također, nemojte zaboraviti pripremiti dodatne stolice. Za svaki slučaj. Kad nema dovoljno mjesta svi se uvijek osjećaju neugodno. Ako je druženje malo intimnije pripremite svijeće i lampe koje možete postaviti u kutove prostorija. Zaboravite na centralno stropno svjetlo jer je ono prejako za takva druženja.

Još trebate obratiti pažnju na izbor hrane. Neka ona bude raznovrsna tako da se svakog nađe po nešto. I naravno poticati dobro raspoloženje i ugodnu komunikaciju. 

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.