Lijepa na svakom partiju

 

 

 

 

Lijepa na svakom partiju

Ovo je vrijeme u godini kada se posebna pažnja posvećuje izgledu, a u isto vrijeme jako je teško dobro izgledati. Duge noći, zadimljeni barovi, božićni kokteli… sve to utječe na vaš izgled. Zbog toga posebno morate obratiti pažnju na najvažnije detalje.

Koža

Sada više nego ikad striktno se držite redovitog čišćenja lica prije spavanja. Nakupljene nečistoće i make up u tijeku noći će se pretvoriti u prištiće i otežati šminkanje slijedećih dana, pa i tjedana. Također, trebali biste redovito masirati lice s osvježavajućim kremama kako biste potaknuli cirkulaciju.

Obojeni osmjeh

Crveno vino, kava i cigarete će na vašim zubima ostaviti žuti trag. Zbog toga je pasta za izbjeljivanje zubi nužna kroz ovo razdoblje, neovisno o tome kakvu pastu inače upotrebljavate. Osim toga, izbjegavajte narančaste tonove ruževa, jer će uz njih vaši zubi izgledati još žuće. Birajte hladne (crvene, ružičaste i sl.) tonove.

Kosa

Sezona zabava zahtjeva od kose zdrav i blistav izgled. Ništa vam neće pokvariti izgled kao neuredna, ispucala i nezdrava kosa. Na kosu stavite pakung ili masku kako biste je vratili u formu i redovito upotrebljavajte sredstva za pojačavanje prirodnog sjaja.

Nokti

Dok držite čašu ili pribor za jelo u prvi plan dolaze vaši nokti. Hranu obogatite vitaminima koji će održati vaše nokte zdravima ili ih obnoviti. A najbolje bi bilo otići na cjelovitu manikuru i profesionalno uređivanje noktiju.

 

 

 

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.