Prirodni regenerator za kosu

 

 

 

 

Prirodni regenerator za kosu

 

 

Ako „puštate“ kosu onda vam šišanje sigurno nije opcija ni kod ispucalih i suhih vrhova. Pokušajte je obnoviti na prirodan način.
Pomiješajte :
¼ šalice maslinovog ulja s
1 jajetom

 

Nanesite na kosu. Zamotajte aluminijskom folijom i pokrijte ručnikom koji ste prije toga umočili u vruću vodu i dobro ocijedili. Ostavite neka djeluje 30- tak minuta, a zatim operite kosu neutralnim šamponom. 

 

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.