Dijeta nije znanstvena fantastika

 

 

 

 

Dijeta nije znanstvena fantastika


Stručnjaci se još uvijek slažu kako je najjednostavnija, a najučinkovitija metoda mršavljenja jesti manje i vježbati više.

Tajna vitkog tijela je vrlo jednostavna i nije nikakva znanstvena fantastika.

Dijetna industrija cvjeta, a istraživanja pokazuju kako prosječna žena potroši oko 5.000 kn godišnje dodatno na dijetne i proizvode za mršavljenje, opremu i sl. ali sva istraživanja pokazuju kako je najjednostavnije rješenje jesti manje i vježbati više.

Tim znanstvenika sa Harvarda analiziralo je 4.000 pretilih osoba koji su jeli manje i vježbali više, te rezultate mršavljenja usporedili s pretilim osobama koje su bile na posebnim dijetama poput tekuće dijete ili koristili dijetne suplemente. Rezultati su otkrili kako je ta skupina imala u prosjeku najbolje rezultate. Osim ove skupine jedino su slične rezultate postigle osobe koje su pile lijekove za mršavljenje koji se izdaju na liječnički recept. Dakle, ako želite smršaviti jedite manje i vježbajte više. To je najučinkovitiji recept.

Vezano: dijeta

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.