Dijeta nije znanstvena fantastika

Oglas
 

Dijeta nije znanstvena fantastika


Stručnjaci se još uvijek slažu kako je najjednostavnija, a najučinkovitija metoda mršavljenja jesti manje i vježbati više.

Tajna vitkog tijela je vrlo jednostavna i nije nikakva znanstvena fantastika.

Dijetna industrija cvjeta, a istraživanja pokazuju kako prosječna žena potroši oko 5.000 kn godišnje dodatno na dijetne i proizvode za mršavljenje, opremu i sl. ali sva istraživanja pokazuju kako je najjednostavnije rješenje jesti manje i vježbati više.

Tim znanstvenika sa Harvarda analiziralo je 4.000 pretilih osoba koji su jeli manje i vježbali više, te rezultate mršavljenja usporedili s pretilim osobama koje su bile na posebnim dijetama poput tekuće dijete ili koristili dijetne suplemente. Rezultati su otkrili kako je ta skupina imala u prosjeku najbolje rezultate. Osim ove skupine jedino su slične rezultate postigle osobe koje su pile lijekove za mršavljenje koji se izdaju na liječnički recept. Dakle, ako želite smršaviti jedite manje i vježbajte više. To je najučinkovitiji recept.

Vezano: dijeta

Oglas
 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.