Majonezu na kosu?!

 

 

 

 

Majonezu na kosu?!

Kosa često, a posebno nakon ljetnih mjeseci zna izgledati oštećeno i suho iako koristite najskuplje i kvalitetne šampone ili  regeneratore.

Pokušajte kosu oprati dječjim, neutralnim šamponom, zatim isperite i upijte vodu suhim ručnikom. Nakon toga umasirajte majonezu na suhe i ispucale vrhove. Ostavite neka djeluje 10 do 15 minuta. Ponovno kosu operite neutralnim šamponom i isperite.

Kosa će vam nakon toga napokon dobiti sjaj i izgledati zdravo i njegovano.

Postupak je jeftin i jednostavan stoga se isplati isprobati ga.

 

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.