Vaše tijelo nakon trudnoće neće biti jednako

 

 

 

 

Vaše tijelo nakon trudnoće neće biti jednako

 

Istina ili mit? Neki tvrde, posebno osobe koje su u dobroj formi kako je moguće vratiti se u formu i oblik tijela jednak kakav je bio prije trudnoće, ali mnoge žene se neće složiti s tom tvrdnjom.

Što je prava istina? I jedno i drugo.

„Ako pravilno vježbate i zdravo se hranite zasigurno je moguće vratiti se na razinu forme gdje ste bili prije trudnoće. Ali hoće li vam tijelo biti jednako? Neće“, kaže jedan od stručnjaka za postporođajni fitnes, „Ali za to nije kriva trudnoća, nego godine“.

Žene obično zaboravljaju da se promjene tijela događaju s godinama, bez ili s trudnoćom. Dakle, nije kriva trudnoća za mijenjanje oblika tijela, nego godine. Pa stoga kada sljedeći put kažete kako se vaše tijelo nakon svake trudnoće mijenja, umjesto da za to okrivljujete trudnoću, radije prebrojte svjećice na rođendanskoj torti.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.