Nekoliko savjeta za lijepu i njegovanu kosu

Oglas
 

Nekoliko savjeta za lijepu i njegovanu kosu

  • Ako vam je kosa prirodno masna ništa nećete postići grubim trljanjem tjemena dok ga perete. Najbolje bi bilo uzimati pramen po pramen kose među dlanove i umasirati šampon samo direktno u kosu.
  • Iako se čini neobično mnoštvo svjetskih frizera predlaže ispiranje kose jednom tjedno negaziranom mineralnom.  Iznenadit ćete se učinkom.
  • Proizvode za styling nikad ne nanosite direktno na kosu. Obvezno ih prvo stavite na dlanove i protrljajte. Tako ćete ih uspjeti ravnomjerno nanijeti po kosi a da ne upropastite frizuru ili da vam se kosa ne slijepi.
  • Još jedan vrlo važan savjet je kako ne smijete izbjegavati posjete frizeru. Najbolje bi bilo podšišavati vrhove svakih sedam, osam tjedana, ovisno koliko vam brzo kosa raste. Ošišana kosa izgleda puno gušće i zdravije.

 

Oglas
 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.