Nekoliko savjeta za lijepu i njegovanu kosu

 

 

 

 

Nekoliko savjeta za lijepu i njegovanu kosu

  • Ako vam je kosa prirodno masna ništa nećete postići grubim trljanjem tjemena dok ga perete. Najbolje bi bilo uzimati pramen po pramen kose među dlanove i umasirati šampon samo direktno u kosu.
  • Iako se čini neobično mnoštvo svjetskih frizera predlaže ispiranje kose jednom tjedno negaziranom mineralnom.  Iznenadit ćete se učinkom.
  • Proizvode za styling nikad ne nanosite direktno na kosu. Obvezno ih prvo stavite na dlanove i protrljajte. Tako ćete ih uspjeti ravnomjerno nanijeti po kosi a da ne upropastite frizuru ili da vam se kosa ne slijepi.
  • Još jedan vrlo važan savjet je kako ne smijete izbjegavati posjete frizeru. Najbolje bi bilo podšišavati vrhove svakih sedam, osam tjedana, ovisno koliko vam brzo kosa raste. Ošišana kosa izgleda puno gušće i zdravije.

 

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.