15 ranih signala trudnoće

 

 

 

 

15 ranih signala trudnoće

 

Da biste točno znali jeste li trudni morat ćete napraviti kućni test ili posjetiti ginekologa, ali dok to ne napravite možda ćete prepoznati trudnoću po sljedećim signalima.

1. Kratak dah

2. Osjetljive i „teške“ grudi

3. Bezvoljnost i iznenadna iscrpljenost

4. Mučnine

5. Učestalo mokrenje

6. Glavobolje

7. Bolovi u leđima

8. Grčevi u predjelu trbuha slični menstrualnim bolovima

9. Čežnja za određenom hranom ili odbojnost prema njoj

10. Nadutost i zatvor

11. Ćudljivost

12. Osjetljivost na mirise

13. Zamagljen vid na trenutke

14. Krvarenje slično menstrualnom, ali nekoliko dana ranije i značajno manje.

15. Ako vam menstruacija kasni

 

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.