7 znakova da patite od insomnije

 

 

 

 

7 znakova da patite od insomnije

 

Nesanica je problem kojim se označava kada neka osoba bez obzira koliko umorna bila ne može zaspati. Naravno, nije zabavno nositi se s nesanicom, ali da bi ste je mogli identificirati navodimo signale.

-7- Povisili ste dozu tableta za spavanje

-6- Tijekom noći vidite malu kazaljku na svakom satu

-5- Nevoljko odlazite u krevet, jer znate da ćete teško zaspati

-4- Lako se živcirate tijekom dana

-3- Imate emotivne ispade

-2- Izgledate umorno

-1- Probudite se prije svitanja i ne možete ponovno zaspati


 

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.