Obama dijeta

 

 

 

 

Obama dijeta

 

Obama dijeta? Ne, Barack Obama nije napisao knjigu o prehrani, nego su drugi promatrajući njegov svakodnevni jelovnik uočili kako se predsjednik SAD-a zaista zdravo hrani. Njegova dijeta nije savršena, ali ako je se pridržavate nećete se udebljati, a vjerojatno ćete i izgubiti na težini.

Rick Bayless, kuhar Baracka Obame, kaže kako je osnovna stvar da se ne dodaju umaci, vrhnje i majoneza preko obroka. „Uglavnom jela se pripremaju od svježih i kvalitetnih sastojaka, glavni obrok mora biti zadovoljavajući, te se mora uvijek pripremati od raznovrsnih namirnica. Obama će doslovno probati sve, ali posebno voli orašaste plodove, granule, grašak, ali kao i svi drugi naravno da jede povremeno pohani sir, prženu piletinu i pizzu“.

Ovako bi izgledao dnevni dijetni plan:

Doručak: Nije potpuno jasno što Barack Obama doručkuje, ali pretpostavljaju da mu je taj obrok kvalitetan, bogat bjelančevinama i zdravim ugljikohidratima.

Međuobrok – Obama voli smrznuto voće i hladna jela. Idealan međuobrok je narezani sir, salata od tunjevine, krekeri…

Ručak – Obama voli meksičku kuhinju. Tako da često ruča povrće sa žara, papričice isl.

Večera – Punjena pileća prsa na žaru, špinat, gljive… bilo koja vrsta povrća, a što zelenje to bolje.

COVERmagazin.com

21.01.2009.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.