Obama dijeta

Oglas
 

Obama dijeta

 

Obama dijeta? Ne, Barack Obama nije napisao knjigu o prehrani, nego su drugi promatrajući njegov svakodnevni jelovnik uočili kako se predsjednik SAD-a zaista zdravo hrani. Njegova dijeta nije savršena, ali ako je se pridržavate nećete se udebljati, a vjerojatno ćete i izgubiti na težini.

Rick Bayless, kuhar Baracka Obame, kaže kako je osnovna stvar da se ne dodaju umaci, vrhnje i majoneza preko obroka. „Uglavnom jela se pripremaju od svježih i kvalitetnih sastojaka, glavni obrok mora biti zadovoljavajući, te se mora uvijek pripremati od raznovrsnih namirnica. Obama će doslovno probati sve, ali posebno voli orašaste plodove, granule, grašak, ali kao i svi drugi naravno da jede povremeno pohani sir, prženu piletinu i pizzu“.

Ovako bi izgledao dnevni dijetni plan:

Doručak: Nije potpuno jasno što Barack Obama doručkuje, ali pretpostavljaju da mu je taj obrok kvalitetan, bogat bjelančevinama i zdravim ugljikohidratima.

Međuobrok – Obama voli smrznuto voće i hladna jela. Idealan međuobrok je narezani sir, salata od tunjevine, krekeri…

Ručak – Obama voli meksičku kuhinju. Tako da često ruča povrće sa žara, papričice isl.

Večera – Punjena pileća prsa na žaru, špinat, gljive… bilo koja vrsta povrća, a što zelenje to bolje.

COVERmagazin.com

21.01.2009.

Oglas
 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.