Rješenje za krhke vlasi

 

 

 

 

Rješenje za krhke vlasi

Ako vam je kosa tanka i ispucala poželjno bi bilo izbjegavati prejako sunce, ali i veliku hladnoću. Oni će vašu kosu učiniti krhkijom nego što zaista jest.

Važno je i voditi računa o prehrani, te se zdravo hraniti, posebno unositi dovoljno namirnica koje sadrže silicij, npr. zobene pahuljice.

Korisno bi bilo katkad napraviti i prirodnu masku za kosu od po 10 žlica bademovog, maslinovog i ricinusovog ulja, te 1 žlice ružinog.  Ostavite neka djeluje preko cijele noći, samo zamotajte glavu pamučnim ručnikom.  Ujutro isperite neutralnim šamponom.

Najbolje djelovanje ćete postići ako to napravite zaredom 3 dana.

Prema potrebi postupak ponovite nakon određene pauze.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.