Novogodišnje odluke za ljepotu

Oglas
 

Novogodišnje odluke za ljepotu

U novoj godini odlučite kako ćete očuvati svoju ljepotu i biti još pažljiviji prema sebi i svome izgledu. Sljedećih odluka se vrijedi pridržavati.

 

1 – Hranit ću svoju kožu

Što jedemo ima velik utjecaj ne samo na zdravlje, nego i na izgled. Idealna prehrana trebala bi sadržavati optimalan odnos nutrijenata nužnih za zdravlje i ljepotu.( Vitamini za ljepotuHrana za ljepotu )

 

2 – Redovito ću čupati obrve

Ljepoti izgleda lica obrve pridonose više nego što mislite. Pravilno počupane istaknut će vaš oblik i privući pažnju na oči. (Savjeti za pravilno čupanje obrva)

 

3 – Njegovat ću ruke

Na rukama je uvijek najteže prekriti godine, a toliko je jednostavno njegovati ih. Redovito nanosite kremu i nemojte dopustiti isušivanje. Dodatno ih možete njegovati povremenom samomasažom.

 

4 – 100 poteza četkom

Učinak nije dokazan, ali tvrdi se kako će vam 100 poteza četkom prije spavanja osigurati blistavu i zdravu kosu. (Još nekoliko savjeta za lijepu i njegovanu kosu)

 

5 – Svakodnevno ću si priuštiti dovoljno odmora

Miris eteričnog ulja ruže pomaže održanju emocionalne ravnoteže, te suočavanju s negativnim emocijama, što znači smanjenje stresa, a time i ljepši izgled.

Oglas
 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.