Što NE pokloniti

 

 

 

 

Što NE pokloniti

Naravno ukoliko već kupujemo nekome poklon trudimo se i razveseliti tu osobu, zbog toga nemojte dopustiti da vam reklame ili prijatelji pomute mozak i nagovore vas da kupite neku od sljedećih stvari.

1 – Pokloni s prikrivenim namjerama. Ova skupina uključuje tablete za mršavljenje, knjigu „Kako napredovati u karijeri“ nezaposlenoj osobi, žvakaće gume za odvikavanje od pušenja i sl.

2 –Besmisleni pokloni. Ovo znači da biste prije kupovine trebali razmisliti kome poklanjate, pa nemojte kupiti cd s klasicima osobi koja voli turbo folk, ni obrnuto, bocu vina osobi koja ne pije, parfem osobi koja je alergična na parfeme, ukosnice i pribor za „peglanje“ kose osobi koja ima potpuno kratku frizuru…

3 – Poklone namijenjene drugoj osobi. Ukoliko ste kupili šal djevojci nemojte ga pokloniti poslovnom partneru koji vas je pozvao u zadnji tren na domjenak. Za takve prilike uvijek u stanu pripremite nekoliko boca vina.

4 – Poklone koje ste dobili. Prije nego što i pomislite o ponovnom umatanju onoga što ste dobili odustanite. Poklanjanje poklona vrlo je nepristojno, a može biti i vrlo neugodno.

5 – Svoje slike. Voljeti sebe je dobra stvar, ali opterećivati druge s tim nije.

6 – Umjetnine osobi koja ne cijeni umjetnost. Ako netko nema oko za umjetnost, vi ne možete to svojim poklonima promijeniti.

7 – Poklone s porukom, posebno ne one koji imaju seksualni kontekst. Tu fazu ste trebali preći u osnovnoj školi.

8 – Stručne savjete stručnjacima. Neki ljudi znaju mnogo o nekoj temi, a ako znaju morali su od nekud to saznati. Velika je vjerojatnost da tu knjigu već imaju, napisane savjete znaju ili im ne više trebaju.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.