Ako želite više djece gledajte muškarce starije od sebe

 

 

 

 

Ako želite više djece gledajte muškarce starije od sebe

Žene koje žele veću obitelj trebale bi tražiti starije muškarce od sebe, bar tako tvrde znanstvenici.

 

Prema provedenom istraživanju na Sveučilištu u Beču šanse neke žene da ima troje ili više djece veće su ako izabere partnera starijeg od sebe šest godina.

 

Voditelj istraživanja Dr. Martin Fieder objasnio je ovakve rezultate istraživanja činjenicom da tradicionalniji muškarci, koji također žele više djece uglavnom se zaljubljuju u žene mlađe od sebe, a tradicionalnije žene se zaljubljuju u muškarce starije od sebe. Zbog toga se najčešće takvi parovi odlučuju imati više djece.

 


 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.