Postojana frizura

 

 

 

 

Postojana frizura

Evo kako postići da vam frizura u koju ste investirali dosta novaca i vremena preživi cijeli dan, te da na večer izgleda jednako dobro kao i ujutro.

 

Najvažnije je da kosu ne dirate. Ako možda mislite da stalno oblikovanje rukama, podizanje i zaglađivanje pramenova pomaže frizuri, upravo je suprotno.

 

Povlačenjem pramenova prirodne masnoće s tjemena raspoređujete čitavom duljinom vlasi. Dakle, frizuru ne dirajte.

 

Jedino po potrebi možete predvečer nanijeti još malo laka za učvršćivanje. A zatim na frizuru i kosu zaboravite. To je najviše što možete učiniti.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.