Karijera

Karijera

 • RAD OD
  KUĆE
 • PROMJENA
  POSLA
 • TRAŽENJE
  POSLA
 • NAPREDOVANJE I
  USAVRŠAVANJE
 • ODNOSI U
  UREDU
 • ŠTEDNJA,
  KREDITI

 

PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

 

 

Dobrovoljno, odnosno privatno zdravstveno osiguranje vam donosi veća prava, odnosno bržu i jednostavniju uslugu, nego što je to predviđeno osnovnom zdravstvenim osiguranjem.

 

Privatno zdravstveno osiguranje uključuje specijalističke i preventivne preglede, dijagnostičke i laboratorijske pretrage, operacijske zahvate, bolji bolnički smještaj …


Uglavnom se nudi više varijanti dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, a ovisno o izabranom tipu ovisit će i što je sve uključeno u osiguranje.
O tome (kao i o godinama i zdravstvenom stanju) ovisi i cijena police privatnog zdravstvenog osiguranja.

 

Privatno zdravstveno osiguranje mogu ugovoriti osobe koje već imaju osnovno zdravstveno osiguranje. Ugovor se sklapa na najmanje tri godine dok se premije zdravstvenog osiguranja plaćaju godišnje.

 

Osiguravatelji imaju svoje poliklinike i/ili sklapaju ugovore s privatnim bolnicama, poliklinikama, te na razne načine omogućavaju kvalitetniju i bržu uslugu svojim korisnicima. Kod odabira osiguravajuće kuće koja nudi dobrovoljno zdravstveno osiguranje provjerite i popis ugovornih ustanova s kojima oni surađuju.


Uglavnom dobrovoljno zdravstveno osiguranje funkcionira tako da osiguranik nazove pozivni centar osiguravatelja. Tamo će preuzeti sve potrebne podatke i dogovoriti vam zdravstvene preglede, te vas o tome obavijestiti. Na taj način izbjegavate čekanja, redove i gužve. Pritom vam nije potrebna uputnica liječnika opće prakse.

 

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje se priznaje i kao porezna olakšica.

 

Oglas

 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.

 

Izdvojene teme

» MIROVINSKO OSIGURANJE » ŽIVOTNO OSIGURANJE » OSIGURANJE OD PROFESIONALNE ODGOVORNOSTI » PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE »ULAGANJA U INVESTICIJSKE FONDOVE » ULAGANJE U DIONICE

Karijera

Oglas