Doček Nove godine – vodič za solere

 

 

 

 

Doček Nove godine – vodič za solere

Nova godina se približava i još uvijek nemate nikakvih planova. Većina vaših prijatelja će biti izvan grada ili sa svojim partnerima. A vi?! Vi ne možete vjerovati da je prošla još jedna godina i da ćete i ovu dočekati bez partnera. I što sad?

Možda će vam ovo zvučati poznato, ali pravo je vrijeme da još jednom razmislite što zaista Nova godina znači i zbog čega se slavi. Možda iako nemate partnera imate više opcija nego što mislite. Ako upotrijebite svoju kreativnost možete osmisliti večer koja će vam pomoći započeti sljedeću godinu u pravom raspoloženju. 

Za početak slijedi općenit popis stvari koje možete raditi:
  • Isplanirajte izlazak s prijateljima. Možete izaći na večeru, kino, neki klub ili kombinirati sve navedeno.
  • Isplanirajte večer s prijateljima u domu. Kupite dosta hrane, iznajmite neke humoristične filmove, naručite ili napravite odlične deserte i uživajte u društvu, odličnim filmovima i hrani.
  • Možete izaći i sami. Izađite u omiljeni restoran na dobru večeru, pogledajte dobar film... Možete izaći i u klub gdje uobičavate zalaziti. Tamo ćete moći za šankom komunicirati s ljudima koje znate iz viđenja.
  • Isplanirajte lijepu večer kod kuće i posvetite se samo sebi. Možete ili kuhati ili naručiti restoransku hranu, iznajmite omiljene filmove, gledajte televizijski novogodišnji program ili čitajte dobru knjigu.
  • Možda biste željeli novu dočekati na otvorenom. Mnogi gradovi imaju samo nekoliko sati udaljena skijališta s noćnim stazama. Raspitajte se jesu li otvorena.

U svakom slučaju ako ste Novu godinu dočekali sami to ne znači da i sutradan trebate biti sami cijeli dan. Možete pozvati prijatelje koji su „raspoloživi“. Ili možete otići negdje na izlet. Bicikl, role ili skijanje ukoliko bude snijega dobar su način za zabavu.

Ako vas ništa od navedenog ne privlači odlučite na novogodišnje jutro započeti neki projekt o kojem već dugo razmišljate. Na taj način čete obilježiti početak nove godine.

Mnogi ne uspijevaju prije praznika završiti sve poslove, novogodišnje jutro možete pretvoriti u radnu akciju. Naravno uz dobru glazbu u pozadini.

Što god odlučili imajte na umu da ovaj praznik simbolizira novi početak, zbog toga umjesto da se koncentrirate na pronalazak najboljeg načina zabave dan možete provesti i u razmišljanju i postavljanju ciljeva za iduću godinu, koji će dovesti do promjena koje želite. Akcija čini razliku. Na vama je da izaberete svoj put.

 

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.