Kako ga zavesti govorom tijela

 

 

 

 

Kako ga zavesti govorom tijela

 

Već znate da slika vrijedi tisuću riječi, zbog toga i slika o sebi koju ostavljate vrijedi mnogo više od onoga što pričate. Komunikacija je jako bitna, ali komunicirate i kada ne upotrebljavate ni jednu riječ. Zbog toga je pametno znati čitati nečiji jezik tijela. Na taj način možete saznati dodatne informacije, ali i naučiti kako ne slati pogrešne informacije.

 

I dok je pametno znati razumijevati jezik tijela u svim situacijama, posebno je dobro poznavati ga kada je ljubav u pitanju. Pri upoznavanju ili kod razgovora s partnerom o nekim ozbiljnim stvarima, govor tijela može vam otkriti pravu istinu.

 

Držanje: Držanje predstavlja stanje uma. Kako se neka osoba drži reflektira koliko drži do sebe. Ima li čvrst i samopouzdan stav, defanzivan, sramežljiv, prestrašen ili zainteresiran. Jesu li ruke prekrižene i zatvorene ili raširene u znak dobrodošlice.

 

Oči: Za oči se kaže da su prozor u dušu. U njima potražite signale nervoze, zainteresiranosti, strasti, dosađivanja. Napravite kontakt očima od četiri sekunde i bit će vam jasno što se događa.

 

Usta: Odmah ćemo raspoznati raspoloženje neke osobe po usnama. Ako su raširene u osmjeh osoba je dobronamjerna i raspoložena, dok s druge strane obješeni rubovi usana signaliziraju gorčinu i loše raspoloženje.

 

Kako možete koristiti govor tijela da biste privukli muškarca?

 

Držanje: Ispravite se i otvorite, nemojte držati ruke prekrižene. Ako stojite u društvu, nemojte raditi krug, nego polukrug, kako ne biste izgledali zatvoreno i nedodirljivo.

 

Kontakt očima: Očima, ovisno o tome kako ih koristite možete slati jasne signale. Možete pokazati nekome da ste zainteresirani, da vam se netko sviđa, te pokazati da vam je privlačan.

 

Kada ste na zabavi, u restoranu ili nekom drugom sličnom mjestu i vidite dečka koji vam se sviđa, pokušajte s njim uspostaviti kontakt očima. Uhvatite njegov pogled kada pogleda prema vama, pogledajte ga ravno u oči i nasmiješite se. Zadržite pogled malo duže nego što biste inače, ali nemojte buljiti.

 

Koristite usne: Usne mogu biti hipnotizirajuće, nakon što ste uspostavili kontakt očima nasmiješite se. Velike su šanse da će vam uzvratiti smiješkom.

 

Igranje kosom: Ako vam druga strana odgovara pozitivnim signalima, možete preći na sljedeći korak. Igranje s kosom. Prebacite je preko ramena, zamahnite s njom ili je sklonite s lica. Ako usput pokažete golo rame, učinak je zajamčen.

 

Žene koje muškarci najviše primjećuju nisu najljepše žene, nego žene s najviše samopouzdanja, koje djeluju pristupačno i pozitivno.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.