10 stvari koje žene nikad ne bi trebale reći

 

 

 

 

10 stvari koje žene nikad ne bi trebale reći

 

-1- Kada ćemo se ponovno vidjeti? – Vidjeti ćete ga kad se vidite. Ako vas želi vidjeti, nazvat će vas.

 

-2- Zbog čega nisi nazvao? – Postoji samo jedan očiti odgovor na ovo pitanje: Zato jer nisam htio. Ono što vi zapravo pitate ovim pitanjem je Zbog čega me nisi htio nazvati. Tko zna. Može biti milijun razloga, ali vama ih sigurno neće reći.

 

-3- Gdje si bio? – Ako misli da trebate znati reći će vam.  Kada ga pitate gdje si bio, zapravo želite pitati Jesi li bio u društvu neke druge ženske osobe koja je privlačnija od mene. Vaša nesigurnost je očita, umjesto da ga pitate gdje je bio neka se on pita gdje ste vi bili.

 

-4- Volim te! – Kažete to i nadate se da će  uzvratiti. Ako kažete volim te, to neće ubrzati stvari, pa ohladite. Ako ga već volite radije mu to pokažite.

 

-5- Jesi li spavao s njom? – Ako sada ne spava s njom, koga briga? Prošlost je prošlost. Nemojte gnjaviti sebe, a ni njega postavljajući ovakva pitanja. Neznanje je u ovom slučaju vrlo zahvalno.

 

-6- Viđaš li još nekog? – Upravo ste mu na indirektan način rekli da želite biti samo s njim i ugasili svu misteriju. Tko bi rekao da ove 4 riječi mogu toliko značiti.

 

-7- Gdje ovo vodi? – Nigdje, od tog trenutka. Dečki se vole družiti sa zabavnim curama, a ne nekim tko je konstantno opterećen budućnosti. Ako vas zanima kuda vaša veza vodi promatrajte njegove akcije i reakcije, bez da postavljate pitanja. Ako vaša veza vodi nekud znat ćete, a ako ne, znat ćete također.

 

-8- Moramo razgovarati! – Ovo je jednako onom iz mlađih dana Idi u ravnateljev ured. Ako već morate o nečemu razgovarati, napravite to u opuštenoj atmosferi bez pompoznih najava.

 

-9- O čemu razmišljaš? – Ono što podsvjesno pitate je Je li nešto pogrešno? Jesam li te prestrašila nečim? Misliš li na neku drugu? Da želi da znate o čemu razmišlja onda bi vam to rekao.

 

-10- Ne vjerujem ti! – Ovim nećete ništa postići, ako nešto loše namjerava to će svakako napraviti, a ako ne namjerava tom izjavom ćete ga uvrijediti.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.