Još pogrešaka koje žene čine i tako odbijaju muškarce

 

 

 

 

Još pogrešaka koje žene čine i tako odbijaju muškarce

 

Ako niste prvo pročitajte pet prvih pogrešaka koje žene čine, a zatim se vratite i pročitajte ostatak.
5 opasnih pogreški koje radite s muškarcima

Pogreška br. 6. Oslanja se na svoju prirodnu sposobnost procjene njegovog karaktera

 

Ljude nije lako procijeniti. Posebno ne muškarce. Ali ni žene. I jedni i drugi imaju posebne načine na koje izražavaju ono što misle.

Žene komuniciraju  natuknicama, govorom tijela, sarkazmom i koketiranjem kada upoznaju muškarca.

One mogu indirektno ili izravno dati muškarcu do znanja da su zainteresirane za nešto ozbiljnije.

Muškarci su drugačiji.

Oni obično komuniciraju sarkazmom, humorom ili na neki drugi način da bi izrekli svoj status.  Vrlo rijetko će neki muškarac iskreno komunicirati sa ženom je li spreman ući u vezu. Osim kod seksualne zainteresiranosti, muškarci su vrlo indirektni o onome što namjeravaju i što žele.

Ako ne znate čitati te  suptilne signale možete steći vrlo pogrešan dojam, a to može uzrokovati slomljeno srce i još mnoge probleme.

Jedini način da to izbjegnete je da naučite razlikovati na temelju  suptilnih signala dobrog i lošeg muškarca.

 

Pogreška br. 7. Očekuje da će je veza usrećiti

 

Mnoge žene misle da će muškarac potpuno promijeniti njihov život, te da će ih učiniti potpunima i sretnima. Naravno, postoje veze i situacije koje to naprave, ali osim iznimaka, to se ne događa.

Ništa ne odbija više muškarce od žene koja od njega očekuje da će je usrećiti, a muškarci koji traže žene koje treba usrećiti, vjerojatno nisu baš ljupki i nježni kakvima se predstavljaju.

Vrlo je važno da se partneri nadopunjavaju, ali ako tražite nekoga tko će vas upotpuniti, to znači da niste potpuna osoba, a nikome se ne sviđaju nepotpune osobe, te će to imati vrlo negativan učinak na dojam koji će on kreirati o vama.

Pa što onda možete učiniti?

Možete zainteresirati muškarca tako da ga uključite u svoj život na prirodnije načine, gdje će vas on potaknuti da se sami o sebi više brinete i pronađete ispunjenje u životu. Ali takve situacije morate sami kreirati i rijetko se događaju slučajno.

 

Pogreška br. 8. Pokušava ga uvjeriti da bi je trebao voljeti ili mu se sviđati

 

Što radi većina žena kada upozna muškarca koji joj se sviđa, a on nije zainteresiran za nešto ozbiljno? Točno. Pokušava ga uvjeriti da pođe osjećati drugačije.

KADA SE RADI O PRIVLAČNOSTI, NE MOŽETE NEKOGA NI NA  ŠTO NATJERATI.

Ne možete nekog logikom i razumom natjerati da vas zavoli. Ako on ne osjeća to nešto, kako možete očekivati da će ga vaša objašnjenja potaknuti na to?!

Nemojte misliti da to samo rade žene. Muškarci su još gori. Uvijek komplimentiraju ženama kojima se ne sviđaju, ugađaju im, kupuju im poklone, a da ne govorimo koliko često znaju pitati zbog čega vam se ne sviđaju.

Razlika je što se takvim ponašanjem žene još i može „kupiti“, ali muškarce ne. S druge strane on će možda uživati u onome što dobiva, ali to neće promijeniti ono što on osjeća.

 

Pogreška br. 9. Ne zna se ponašati u različitim situacijama

 

Muškarac u pravilu ima jasnu ideju što želi od žene, a to ne znači samo seks. Možda je teško povjerovati, ali već prije prvog spoja on ima pretpostavku o tome što želi od vas. A ako ne znate kako to otkriti, i samo sjedite gledajući u njega i zavodeći ga, u pokušaju da mu ugodite i budete ono što mislite da on želi, to neće pomoći.

Ako ne znate prepoznati što on želi, uvijek ćete biti gubitnica.

Stoga na spojevima se nemojte samo truditi zavesti ga, nego i pažljivo promatrajte kako biste otkrili što on želi.

 

Pogreška br. 10. Ne žele se mijenjati

 

Ne trebate mijenjati svoje stavove, izgled ili sl, ali ako imate obrasce ponašanja koji su dokazano neučinkoviti pokušajte ih shvatiti i promijeniti.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.