Ljubav

Ljubav

10 opasnih pogreški koje radite s muškarcima

 

 

 

 

10 opasnih pogreški koje radite s muškarcima

 

 

 

 

 

Navodimo 10 najopasnijih pogreški koje žene rade u odnosima s muškarcima te savjete kako ih izbjeći.

 

Pogreška br.1. Kladi se na njegov potencijal

 

Ili u prijevodu misli da je on puno bolji nego što se izvana vidi. Znate li da se muškarci i žene u vezama ponašaju drugačije? Naravno da znate.

Možda imate brata, prijatelja ili s druge strane prijateljice koje njihovi dečki ne tretiraju s poštovanjem. Nekako, te žene uvijek pronalaze izlike za njihovo takvo ponašanje. Zbog čega, vjerojatno se pitate. Ali odgovor je vrlo jednostavan. Žene ne prave izbor na temelju „dobar“ „loš“ na svakodnevnoj bazi, one biraju muškarce na temelju instinktne privlačnosti prema njemu.  I pogodite što? Instinkt ih vara. Zbog toga ostaju s muškarcem koji ih ne tretira dobro i mjesecima, pa i godinama.

Da bi ovo pojednostavili, njih zbunjuje snažna privlačnost koju osjećaju, te misle kako ona znači „dublju povezanost“. Na taj način opravdavaju svoju vezu s pogrešnim muškarcem.

Većina takvih žena misli da će se on promijeniti. Vidi u njemu skrivene potencijale (koji ne postoje). Misli kako će on uz nju postati bolja osoba, bolji ljubavnik, bolji otac, bolji prijatelj… Dok je prava istina da je to beznadna situacija. Ako je stariji od 16 godina, vi ga nećete promijeniti.

Žene koje misle da će njihov partner uz njih postati netko drugi unaprijed su osuđene na ljubavni neuspjeh.

On može promijeniti sitnice, ali osnovne stavove neće nikad.

 


Pogreška br. 2. Pretpostavlja da zna muškarce i njihovu psihologiju

 

Žene su drugačije od muškaraca. Morate to prihvatiti i s tim se nositi.

Kada žena vidi muškarca, mnogo toga može iščitati iz njegovog držanja i stila, o statusu, karakteru i može o njemu reći mnogo toga.

To je vrlo jednostavan i očit proces, pa ga većina žena izvodi. Ali muškarci ne funkcioniraju tako. Oni su u tom smislu površna bića i ne razumiju neverbalnu komunikaciju. Ono što žene zovu emotivnom intuicijom muškarci najčešće nemaju.  Ali žene to ne razumiju. To znači da muškarca neka žena može seksualno privući isključivo na temelju izgleda. Ako želi s vama spavati, to ne znači da se tu još nešto događa.

Međutim, ako žele vezu, izgled nije najvažnija stvar. On je bitan, ali ne toliko moćan.

 

Pogreška br. 3. Pretvara se da je ono što nije

 

U želji da ugode muškarcu, žene konstantno rade stvari kojima će privući njihovu pažnju kako bi ih on više volio ili se zaljubio.

Još jedna grozna ideja.

Mnogo žena pogrešno misli da ako pokažu za što su sve  sposobne i koje sve neobične stvari mogu izvesti da će na taj način privući muškarčevu pažnju i da će on poželjeti biti s njima.

Ali problem je što muškarce ne privlači previše takav tip osobe. Ne vole žene koje im se ulizuju, one koje očajnički trebaju pažnju i one s kojima se moraju natjecati. Nemojte ovo pogrešno shvatiti. Super je biti sposobna žena, ali ono što privlači muškarca je žena koja ga ohrabruje na izražavanje emocija, nesebičnost, nježnost i iskrenost.

Ne trebate biti „laka“ žena da bi vas muškarac zavolio, ali neće vas zavoljeti ni ako se ponašate kao da ste dar s neba.

Pa ako mislite da će vas učiniti privlačnijom to što izigravate ženu iz mašte, razmislite još jednom.

Do muškarčevog srca nikad nećete stići kroz seks, ako je to isključivo seks, te ako izigravate nešto, bilo što.

 

Pogreška br. 4. Prerano dijeli osjećaje

 

Još jedna velika pogreška je prerano reći što osjećate. Gledajte… Atraktivni, solo i uspješni muškarci su vrlo rijetki. A zbog toga dobivaju mnogo ženske pažnje. Većina ih i shvaća svoje kvalitete. Privlačni muškarci su izlazili s mnogo žena i imaju ono što se naziva iskustvom. Znaju što mogu očekivati. A jedna od stvari koja će najbrže otjerati privlačnog muškarca od vas je rečenica: „Znaš, baš mi se jako, JAKO, sviđaš“. To signalizira da ste samo još jedna od onih stereotipnih žena koje žure u veze i ne mogu se kontrolirati, jer im je nužan muškarac da bi ih ispunio i upotpunio njihov život.

To nije privlačno muškarcima. Nemojte to raditi.

Opustite se.  Postoje mnogo bolji načini.

 

Pogreška br. 5. Pogrešno tumači važne signale koje on šalje

 

Muškarci komuniciraju o tome što osjećaju i bez da to izravno govore. Ipak, većina žena zna intuitivno na početku prepoznati kakva je on osoba, ali kasnije zaboravlja na tu svoju sposobnost.

Signali koje on odašilje mogu se svesti na četiri osnovne razine:
- Društvena: Gdje stoji u svom životu – stabilnost, samopouzdanje, smjer kuda ide…
- Emotivna: Da li je ili nije „emotivno dostupan“.
- Fizička: Privlačite li ga i iz kojih razloga.
- Ljubavni status: Je li otvoren za izgradnju i razvoj  veze.

Najzabavnija je stvar što na svim ovim područjima muškarci odašilju signale potpuno nesvjesno i nasumično.

Morate naučiti prepoznavati ove signale ako želite ozbiljnu vezu s muškarcem i što je važnije detektirati, poklapaju li se vaše želje i viđenje budućnosti sa signalima koje on odašilje.

Nastavak do 10. pogreške

 

 

Oglas

 

» DEKODIRAJTE NJEGOVO PONAŠANJE

Oglas