Privucite ljubav svog života

 

 

 

 

Privucite ljubav svog životaPostoje mnoga ljubavna pitanja i nedoumice, ali čini se kako je najvažnije i najčešće postavljano ljubavno pitanje kako privući pravog partnera. Tim pitanjem se opterećuju svi, a posebno žene koje su doživjele ljubavni neuspjeh ili su prošle kroz nekoliko loših veza.Najveći problem je u tome što osobe nižu neuspješnu vezu jednu za drugom odbijajući naučiti išta iz njih. Bez obzira prekinuli vezu ili nastavili, uvijek iz nje imate nešto naučiti.Za početak razmislite zbog čega ste privukli pogrešnog partnera. Nažalost, mnogo ljudi ne privlači ljubav, nego partnere s kvalitetama koje nikako nisu poželjne. Na početku to nije uvijek očito, ali s vremenom ćete primijetiti kako se vaš princ pretvara u žabu.Prema zakonu privlačnosti morate postati ono što želite privući u svoj život. Kada bi se pitalo žene što očekuju od partnera većina žena bi ovo nabrojila:

- Privlačnost
- Suosjećajnost
- Povjerenje
- Brižnost
- Radišnost
- Razumijevanje
- Ljubaznost
- Darežljivost
- Pouzdanost
- RomantikuPrvo loša vijest. Ako niste pouzdani, vrijedni, puni razumijevanja i ljubazni, šansu da pronađete takvog partnera imate kao da pronađete grudu snijega u paklu.Sada dobra vijest. Možete se transformirati, ali prije toga par riječi o traženju ljubavi na pogrešnim mjestima.Ako ljubav tražite u nekome drugom, to je pogrešno mjesto. Većina slobodnih osoba će reći kako traži nekoga tko će ga upotpuniti, nekoga tko će ga usrećiti. Ipak, ako niste potpuni i ako niste sretni, nitko ne može upotpuniti te praznine. Stoga ćete nakon svake veze ostati ranjeni. Znači, sve počinje u vama.


Ako želite privući ljubav morate se u potpunosti transformirati. Možete započeti s postavljanjem granica i principa. Morate naučiti spriječiti sebe u disfunkcionalnom ponašanju na koje ste navikli. Također, morate izgraditi svoj osobni identitet i povećati osobnu moć. Prečesto se žene žrtvuju i očekuju da će tako dobiti ljubav. Ipak, to bi bilo jednako kao da se bacite pod autobus i očekujete da ćete se izvući kao neogrebeni heroj.Partner će vas uvijek tretirati onako kako tretirate sami sebe i - točka!Pravo mjesto za potragu ljubavi je ljubav. Ona je poput magneta, i ako postanete ljubav, ljubav ćete i privući. Dakle, vaša transformacija je ono s čim sve počinje i završava.


Naravno, pravi partner se neće magično pojaviti na vašim vratima, što znači da se morate kretati u društvu. Bavite se onim što volite. Volite li poslovna događanja, tjelovježbu ili tečajeve? Volite li muziku, kazalište ili umjetnost? Ovo su sve zanimljivi interesi koji vam omogućavaju da se pokažete. A na taj način ćete privući partnera koji dijeli zajedničke interese. Ali nemojte ganjati ljubav ili je pokušavati forsirati. Očekujte kako će ona doći i s vremenom i hoće.Ponekad ljubav blokiramo na podsvjesnoj razini. Drugim riječima šaljemo energiju kojom signaliziramo kako nismo spremni za ljubav. Možda sa sobom još uvijek nosimo povrijeđenost iz prošlosti ili smo podsvjesno odlučili kako nismo spremni za ljubav dok ne pronađemo posao, izgubimo nekoliko kilograma i sl. Preispitajte svoje stavove i otkrit ćete razloge.


 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.