Recept za ljubav

 

 

 

 

Recept za ljubav

 


Devet je osnovnih sastojaka pomoću kojih možete napraviti pravu ljubav i dobar odnos s partnerom.

Ni jedan sastojak ne smije se izostaviti jer svaki djeluje u sinergiji s nekim drugim.

Potrebno vam je:

- Samopoštovanje

Zakon kvantne fizike kaže da privlačimo ono što jesmo. Zakon privlačnosti nam kaže da ćemo u život privući ono što mislimo da zaslužujemo. Zbog toga kako biste u život privukli pravu ljubav morate prepoznati svoje dobre osobine i znati cijeniti svoje vrijednosti.

- Poštovanje

Poštovanje partnera međusobno. Veza u kojoj nedostaje poštovanja osuđena je na propast.

- Iskrenost

Kako bi veza uspjela oba partnera trebala bi biti iskrena i otvorena. Ako vidite da vam je partner neiskren, vjerojatno ćete se zapitati koliko iskreni trebate biti vi. Vi uvijek budite iskreni i očekujte isto od partnera i to ćete i dobiti.

- Ravnopravnost

Postoji tanka linija između onoga tko ste kao osoba i što ste kao par. Oba partnera bi trebala zadržati neovisnost, svoje interese i strasti, ali bi i oba partnera trebala podržavati drugog.

- Komunikacija

Komunikacija bi trebala biti tečna tijekom cijele veze. Recite partneru i očekujte od njega da vam kaže svoje strahove, osjećaje, emocije, želje i ciljeve.

- Razumijevanje

U zdravoj vezi oba partnera razumiju drugog i strpljivi su prema njemu. Prihvaćaju različitosti i poštuju granice.

- Sloboda

Ljubav ne možete držati na lancu, pa tako ni partnera. Ako mislite da postoji potreba za tim, tada imate ozbiljnih problema.

- Partnerove želje

Ovo je jedan od važnijih sastojaka, a opet se vrlo često izuzima. Najčešće ljudi daju partneru ono što žele za sebe. Bolji pristup je da pitate partnera što mu treba i što želi.

 - Praštanje

Praštanje je prvi korak na putu svake više razine ljubavi.

Priprema:

Pomiješajte sve sastojke i izlijte u vezu. Neka stoji dugo i gledajte kako se razvija.

 

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.