Možete li biti sretni ako ste solo?!

 

 

 

 

Možete li biti sretni ako ste solo?!

 

Zbog pritiska okoline, a da ne govorimo roditelja i ostatka obitelji ponekad se djevojkama može učiniti da je najgora stvar koja im se može desiti ostati neudana.

 

Međutim, zaista nije tako.

 

Većina adolescenata, posebno djevojaka želi izgledati starije, pa šminkom i odjećom dodaje godine kako bi mogla proći u klubovima za one iznad 21. Kada napokon dođu u te godine većina osoba se tek tada počinje tražiti.
Donose se velike životne odluke, traže posao, smisao… I napokon kada ga pronađete, obitelj počinje s pričama kako biste u tim godinama već trebali imati djecu i skrasiti se. I vjerojatno ni tu ne prestaje očekivanje boljeg vremena, jer kada jednom budete imali djecu, opet ćete čekati kada će krenuti u školu ili slično kako biste ponovno uživali u vremenu samo za sebe. Zbog toga sada kada ste napokon pronašli sebe i imate priliku uživati kao kompletna i samopouzdana osoba nemojte je propustiti zbog pritiska okoline.

 

Ali kako voljeti sebe i osjećati se dobro tu gdje jeste, u tridesetim ili četrdesetim i bez muža?

 

- Za početak kako je rekla Kate Hepburn: „Ako želite zamijeniti divljenje mnogih muškaraca s kriticizmom jednog, samo naprijed, udajte se“.

 

Za čim ćete žaliti jednom kada se udate:

 

- Odlascima u teretanu kad god poželite, čak i u ponoć, jer nitko vas kod kuće ne čeka.

 

- Chipsom za večeru. To što ste udane neće vas pretvoriti u gurmanskog gurua, ali ćete morati kuhati.

 

- Odlasci nakon posla s prijateljicama, a bez da vas itko pita gdje ste se zadržali. Vjenčanje ne znači da nećete nikad otići na piće, ali svaki put ćete sa svojim suprugom morati provjeriti je li to u redu.

 

Ako se zaista osjećate loše zbog toga što još nemate supruga ponovite u sebi desetak puta:“Sretna sam što nisam nesretno udana“. Oženjeni parovi se čine skladno i sretno, ali nemate pojma i ne možete ni zamisliti što se događa iza zatvorenih vrata.

 

Nikad ne znate gdje možete i kada upoznati novog frajera, svaki dan je nova prilika. Samo je stvar perspektive hoćete li to doživljavati kao opterećenje ili prednost.

 

A prije ili kasnije ćete morati prihvatiti činjenicu da se možda nikad ni nećete udati, što ranije je prihvatite ostatak života će vam biti ljepši. Možete ostatak života provesti nesretni u potrazi, a možete i jednostavno proživjeti svoj život najbolje što možete i izvući iz njega ono najljepše nevezano o okolnostima na koje ne možete utjecati.

 

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.