10 signala da vas neće nazvati

 

 

 

 

10 signala da vas neće nazvati

 

Kao što postoje neke stvari koje signaliziraju da je zainteresiran za vas, tako postoje i znakovi koji očito govore da vas neće nazvati nakon prvog spoja.

 

-10- Razgovara s drugima više nego s vama

 

Ako malo razgovara na mobitel, malo tipka poruke, pa slučajno dobacuje nešto za susjedni stol ili je sreo  prijatelje i udubio se s njima u razgovor, to je očiti signal kako nema namjeru pobliže vas upoznati.

 

-9- Razgovara o drugim ženama

 

Muškarac koji općenito mnogo govori o ženama, bilo poznatim, nepoznatim, bivšim ili ženama generalno vjerojatno misli kako je super stručnjak za žene, a takav će vam sigurno pronaći neku manu i neće vas nazvati.

 

-8- Više gleda po prostoriji nego u vas

 

Dečki koji izgledaju kao da uvijek pogledom traže nekog drugog dok su s vama, vjerojatno i traže. Možda je s vama izašao kako bi neku drugu djevojku učinio ljubomornom.

 

-7- Uputio vam je vrlo malo pitanja koja se tiču vas

 

Ponekad se čini kao pravo mučenje sjediti preko puta dečka kojeg ničim ne možete zainteresirati. Osim toga, ako izbjegava kontakt očima, to je ekstra signal nezainteresiranosti.

 

-6- Hoda ispred vas i ne pita vas kuda želite

 

Ako se osjećate poput lutke koju su izveli u šetnju, vjerojatno to i jeste. Najčešće ovo signalizira da mu je trebalo društvo za određenu priliku, ne vaše, nego bilo čije.

 

-5- Ne predstavlja vas ako susretne prijatelje

 

Ako mu niste dovoljno zanimljivi da bi vas upoznao sa svojim prijateljima, vjerojatno vas neće nazvati. Da ima namjeru i dalje družiti se s vama, ponosno bi vas predstavio.

 

-4-  Ne spominje sljedeći spoj

 

Ako ni jednom nije uključio nešto tipa „Kad sljedeći put izađemo“, „Morat ćemo…“ ili nešto slično, vjerojatno to ni nema namjeru. Ako ste nešto predložili, a on je kratko i bez volje odgovorio „Drugi put“, to se ne računa kao plan.

 

-3- Čuli ste kako dogovara spoj s nekim drugim

 

Ako se ovo dogodilo pred vašim očima ne trebate se ni pitati hoće li nazvati. Ovo je vjerojatno situacija kada biste se trebali dignuti i otići sa spoja.

 

-2- Naziva vas pogrešnim imenom

 

Ako ne može zapamtiti s kim je na spoju, neće se sjetiti ni nazvati vas.

 

-1- Otišao je bez riječi

 

Ovo je jedan od pouzdanijih znakova. Ako je ustao i otišao bez objašnjenja vjerojatno vam nema više ništa za reći.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.