10 stvari koje trebate znati prije nego partnera optužite za nevjeru

 

 

 

 

10 stvari koje trebate znati prije nego partnera optužite za nevjeru

 

-1- Ponekad postoji drugo objašnjenje za to što je osoba izgubila 4 kilograma, radi do kasno i pokazuje manji interes za seks. Poslušajte ga.

 

-2- Trebate dokaz, ali oni koji varaju uvijek drže svoje telefonske račune na skrivenom mjestu, inbox mobitela im je uvijek prazan, kao i posljednji pozivi. Dokaz potražite u arhivi ili spremniku izvješća isporuke.

 

-3- Ako tražite „prljave stvari“ nemojte se iznenaditi kada ih pronađete.

 

-4- Zbog čega muškarci varaju. U svojoj knjizi Gary Neuman, guru za veze,  tvrdi kako samo 8 posto muškaraca traži ljubavnice zbog seksualnog nezadovoljstva, dok ih 48 posto to radi zbog toga što se osjeća podcijenjenim od strane partnerice.

 

-5- Muškarci osjećaju manju grižnju savjesti kod izvanbračnih odnosa i pronalaze više razloga da bi opravdali svoje ponašanje, pa se nemojte čuditi ako vaš muškarac to pokuša objasniti raznim biološko-evolucijskim razlozima.

 

-6- Žene lakše praštaju nevjeru od muškaraca čije su supruge uhvaćene u prevari.

 

-7- Muškarci i žene drugačije reagiraju kod prevare supružnika. Muškarci se fokusiraju na seksualni čin, žene na emotivnu stranu afere.

 

-8- Iako se stječe dojam da svi varaju. Samo 45 posto muškaraca je ili će tijekom života (uključujući brak i prethodne veze) prevariti partnericu. 55 posto ih to nikada neće učiniti i nije učinilo. 

 

-9- Razmislite je li pomirba opcija. U kojem slučaju?

 

-10- Ako znate da ćete preći preko toga, a da će se partner ponovno uplesti u takvu aferu onda ga nemojte bezvezno opterećivati i kreirati napete i neugodne situacije.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.