Valentinovo za usamljene

 

 

 

 

Valentinovo za usamljeneEvo nam opet VALENTINOVA. Neki od vas će primiti čestitke, razglednice, cvijeće i poklone ili jednostavno dan pun ljubavi sa svojim najdražim ili najdražom, te obećanja vječne ljubavi.

S druge strane mnogo je onih kojima je Valentinovo dan u kojem se osjećaju najusamljenijima. Gledajući druge kako s ponosom pokazuju svoje poklone, pričaju o planovima, javljaju im se nekakvi osjećaji tuge pomiješane s ljutnjom. Njihovo «soliranje» im se čini mnogo težim nego što je bilo dan prije.

Vi koji ste zaljubljeni, želim vam najljepše Valentinovo!

A za vas, koji ste sami ili u vezi u kojoj se nema mnogo toga za slaviti, imam nešto!

Nije baš materijalno ali je vrijedno.

Pametne misli iz kojih bi trebali izvući pouku i učiniti si Valentinovo, ali i ostatak godine što ljepšim.

   «Pustiti nekoga, koga vrlo iskreno volite, da ode je  izazov s kojim se je teško suočiti, ali kada jednom shvatite da ne možete natjerati nekog da vas voli, shvatit ćete da ostati u vezi ili zadržavati na silu nekoga pokraj sebe, rastužuje više od samoće!
   Napustite li nekog takvog, napustit ćete i misao da ne možete pronaći pravu ljubav, napustit ćete misao da niste vrijedni istinske ljubavi i najvažnije, vas će napustiti strah od samoće!»


    «Biti sam nije lako, ali je teže održavati vezu s nekim tko je ne želi, tolerirati partnera koji vas ne tolerira, razumijevati nekog tko vas ne razumije, poštovati  nekog tko vas ne poštuje  ili  zavoditi nekoga tko ne pokazuje nikakvo zanimanje za vas.»

   «Možete izabrati vjerovati da ste dovoljno vrijedni i posebni, da možete pronaći vezu koja vas potpuno ispunjava.
Možete izabrati kome dajete svoju ljubav i možete izabrati reći ne. Ili možete izabrati biti jadni»


Bilo da vam nedostaje bivši, prolazite kroz razvod ili rastavu, ili ste već dugo, dugo usamljeni i nemate nikog – Ne dopustite da vas lijep blagdan poput Valentinova rastuži.

To je dan koji bi vam trebao vratiti vjeru u sebe i u ljubav, otjerati usamljenost, te vratiti nadu i optimizam. To je blagdan ljubavi, a ne vanjskog manifestiranja i istovremenog skrivanja.

Svaka minuta, svaki dan može biti baš onaj u kojem će se sve promijeniti. I sami znate da se sve dešava i kreće u onom smjeru kojem to najmanje očekujete.  Zato vjerujte i nadajte se…

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.