Top 10 romantičnih komedija

 

 

 

 

Top 10 romantičnih komedija

 

Ako tražite film kojim biste gradske ljetne večeri učinili romantičnijim, potrudite se da vam bar dva ili tri navedena dođu u ruke. Dovest će vas u nježnije raspoloženje i potaknuti intimnosti.

 

1 - When Harry Met Sally (Kad je Harry sreo Sally)

 

Billy Crystal i Meg Ryan – Ako ste samo prijatelji i želite potaknuti romancu, tada je ovaj film idealan za vas. Ako su Billy i Meg mogli biti prijatelji 13 godina prije nego što su se zaljubili, tada je i u vašem prijateljstvu sve moguće.

 

2 - Sleepless in Seattle

 

Tom Hanks i Meg Ryan – Savršen film ukoliko ste u vezi na daljinu. Ovaj film će vam pokazati kako ljubav može opstati unatoč distanci.

 

3 -  Ghost (Duh)

 

Demi Moore i Patrick Swayze – Ako imate osjećaj da vam ljubav lagano izmiče, tada pokušajte vratiti bliskost uz ovaj film. Nama ništa moćnije od sjećanja za vratiti je.

 

4 – Dirty Dancing (Prljavi ples)

 

Patrick Swayze i Jennifer Grey – Ovaj vas film može inspirirati da uzmete svoje plesne cipele i izađete već slijedeću večer na plesni podij.

 

5 – Titanic

 

Leonardo DiCaprio i Kate Winslet – Nevažno s kojim se problemom u vezi trenutno suočavali, ovaj će vam film pomoći da shvatite onu najvažniju stvar – da se volite.

 

6 – Pretty Woman (Zgodna žena)

 

Richard Gere i Julia Roberts – Ponekad vaše zanimanje može uništiti vezu. Pa ako trenutno često vodite rasprave o poslovnim problemima, neka vam film da drugačiji pogled na to.

 

7 – Say Anything

 

John Cusack i Ione Skye – Za one nešto mlađe, koji su još uvijek u školi.

 

8 – Jerry Maguire

 

Tom Cruise i Renee Zellweger – Naučit ćete važne lekcije, poput toga što je zaista bitno u vezi.

 

9 – Forrest Gump

 

Tom Hanks i Robin Wright Penn – Ako ste u nestabilnoj vezi u kojoj se problemi pojavljuju zbog osobnosti, film će vam pomoći da ojačate povezanost i inicirate bliskost.

 

10 – The Bodyguard

 

Whitney Houston i Kevin Costner – U svakoj vezi potrebno je partnera staviti na prvo mjesto, a to će vam ovaj film pomoći shvatiti.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.