Kako postići da i dalje zove

 

 

 

 

Kako postići da i dalje zove

Kada ste na samom početku veze dosta je teško zadržati početni dojam i natjerati drugu stranu da sa zanosom i dalje iščekuje vaše susrete i nastavi vas zvati. Pokušajte slijediti slijedeće upute kako bi vam to pošlo za rukom.

Budite zauzeti

Možda ste ovo čuli već milijun puta, ali stvarno je djelotvorno. Početak veze je idealan trenutak za početak bavljenja i drugim aktivnostima koje ste oduvijek htjeli, a nekako niste pronalazili vremena. Ništa neće lakše otjerati partnera kao stalna dostupnost. Zbog toga spomenite kako nedjeljom volontirate, ponedjeljkom idete na tečaj stranog jezika, a petkom obavezno izlazite s curama… Ali ipak njega ćete ugurati negdje u raspored.

Odjenite se izazovno

Iako izgleda poput savjeta za teenagere, uvijek pali.  Naglasite dekolte, neka vam trbuh suptilno viri ispod majice, bilo što, što će ga navesti da mašta o vama do slijedećeg sastanka.

Poljubac

Iznenadite ga poljupcem za laku noć. To vam garantira da će nakon spoja sanjati vas cijelu noć.

Miris

S mirisom umjereno, ali ga nikako ne zaboravite nanijeti. Prema nekim znanstvenim teorijama zaljubljujemo se u osobu čiji nas miris privlači. Zbog toga s parfemom ne pretjerujte jer ćete izgledati suviše umjetno. Ali ipak ga imajte dovoljno da mu se uvuče u nosnice.

Budite «muško»

Umjesto da čekate da on pozove vas i predloži klasični večera – kino spoj, pozovite vi njega, predložite nešto drugačije. Npr. noć salse u lokalnom klubu,  na kolače u fantastičnu malu slastičarnu u predgrađu, ili humanitarni koncert. Neka se iznenadi vašom kreativnosti. Uostalom neobičan izlazak bit će zabavniji i za vas. Zapamtit će da se super proveo, ali i da ste vi bili inicijator te dobre zabave.

Zadovoljite mu ego

Razlozi su očiti. Komplimentirajte mu izgled, odjeću, način hodanja, kontakt očima, glas, izbor riječi. Sve hvalite. Neka izgleda kao da vas je potpuno očarao. Naravno da će htjeti naći se ponovno s osobom u čijem se društvu osjeća tako dobro.

Ostanite u vezi

Zaboravite na igrice tipa mene je teško dobiti ili muškarac treba napraviti prvi korak. Slobodno mu se javite, posebno ako ste završili izlazak u ugodnoj atmosferi. Ne treba vam poseban razlog, nazovite ga samo zato što ste ga se sjetili ili pošaljite e-mail. Ali ipak pazite da ne pretjerate. Bombardiranje sms porukama i «Fw» mailovima prouzrokovat će suprotan učinak. Budite cool, ali ipak se potrudite i dajte mu do znanja kako želite nastaviti komunikaciju s njim.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.