Muškarci na koje ne biste trebali gubiti vrijeme

 

 

 

 

Muškarci na koje ne biste trebali gubiti vrijeme

 1 – Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao. Nemojte ponavljati pogrešku.

 2 – Ženskaroše. Ako primijetite da za vrijeme večere odmjerava sve cure oko sebe znači da mu niste dovoljno zanimljivi.

 3 – Ako primijetite da vam laže sitnice, sigurno je sposoban i na veće laži. Npr. da je oženjen ili sl.

 4 – Muškarca koji je toliko zaljubljen u sebe da će vam tijekom večeri nekoliko puta naglasiti kako ste prava sretnica što je pokraj vas.

 5 – Prezauzete tipove. Ako vaš dečko otkazuje svaki drugi spoj zbog nečega važnijeg, vrijeme je da potražite nekoga kome ćete biti vrlo bitne.

Evo nekoliko savjeta ukoliko ste se ipak zainteresirali za jednog ovakvog. Nikad ne čekajte da vas nazove. Radite ono što volite i što vam život čini uzbudljivim. Potpuno se dajte u karijeru, skrbite za psa, ponudite se za humanitarni rad, dajte krv… Nemojte stajati poput taxija i čekati da vas nazove. Svaka minuta koju provedete kod kuće čekajući njegov poziv je propuštena prilika da upoznate nekoga tko će vam potpuno odgovarati i zbog koga ćete se osjećati nevjerojatno. Muškarca s karakterom.

Tražite ovakve:

 1 – Pune razumijevanja. On neće piće donijeti samo vama, nego i vašem mlađem bratu kojeg ste poveli na utakmicu.

 2 – Žurne. Uvijek će se potruditi doći na vrijeme i biti tu ako ga nešto pitate ili zatrebate.

 3 – Karijerno usmjerene, ali ne opsjednute karijerom. Pristojno živi, ali ne radi toliko da ste se već počeli pitati je li se možda preselio u drugu državu.

 4 – Duhovno kompatibilne.

 5 – Prigodno odjevene. Ne trebate izbjegavati muškarca koji ima 30 tetovaža i hoda uokolo u potkošulji, ali razmislite o njemu ako takav ide na upoznavanje s vašim roditeljima.

 6 – One koji nisu oženjeni za neki sport.

 7 – Pozitivnog stava o životu, onog koji nije pesimist ili cinik. U protivnom će vam svako malo pokvariti raspoloženje.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.