10 koraka do savršenog Valentinova

 

 

 

 

10 koraka do savršenog Valentinova

1 - Kupite čestitku na vrijeme. No, ne zaboravite da je kupnja čestitke samo početak. Važnije je ono što ćete unutra napisati. Iskoristite ovu priliku da pokažete partneru zašto vam je toliko stalo do njega, što vam se najviše sviđa na njemu i koliko cijenite vašu vezu.

2 - Najlakše je kupiti nešto univerzalno što svima odgovara, kao što je bombonijera ili cvijeće, no pokušajte napraviti nešto drugačije i što će stvarno oduševiti vašeg partnera. Kod izbora poklona dobro razmislite što vaš partner voli i što ga posebno veseli pa mu to i priuštite.

3 - Darovi jesu lijepi, ali doživljaji su ono što pamtimo. Organizirajte dan po partnerovom ukusu. Vodite ga na mjesta koja voli i tako ćete mu na najljepši način pokazati koliko ga vi volite.

4 - Planirajte i jedno posebno iznenađenje. Bitno je da odmah ujutro napomenete da će biti iznenađenje. Tako će vaš partner cijeli dan razmišljati o tome i znatiželjno iščekivati. To ne mora biti ništa skupo. Može čak biti i večera uz svijeće. Samo neka je nešto što neće moći predvidjeti.

5 - Ako želite da vam taj dan bude posebno romantičan onda ćete se morati posebno potruditi i oko okruženja. Prigušite svjetla, upalite mirisne svijeće, pustite laganu muziku… Morate na sve misliti. 

6 - Već unaprijed razgovarajte s partnerom. Što on očekuje i želi li uopće da zajedno proslavite taj dan?! Neki ljudi jednostavno to ne vole i ništa nećete moći napraviti da mu ugodite. No, ako vidite da mu je stalo, onda se vrijedi potruditi.

7 - Nikako nemojte razgovarati o poslu i problemima. Pričajte samo o laganim temama i uživajte u opuštenoj atmosferi. Pokažite partneru koliko vam je stalo. Valentinovo sigurno nije za prekrivanje i potiskivanje osjećaja.

8 - Ako već unaprijed planirate zajednički život, zajedno postati skrbnici psa ili možda zaručiti se, onda to napravite na taj dan. Produbite svoju ljubav i ovaj dan će vam ostati u pamćenju dugo vremena.

9 - Ništa nije toliko romantično kao što je dijeljenje večere ili čak deserta. Uživajte zajedno u hrani koju volite i ljubavne iskre će se rasplamsati.

10 - Valentinovo je pravi dan da zajedno porazgovarate o vašoj vezi. Sjetite se svih lijepih stvari koje su vam se dogodile zajedno i maštajte o onome što bi se trebalo dogoditi u budućnosti. Podsjetite se zašto ste zajedno i zašto se volite. Uživajte u svakom zajednički provedenom trenutku.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.