Ruž Color Riche Serum Inside

Ruž Color Riche Serum Inside

Ruž Color Riche Serum Inside

Vaše lice ima njegu protiv starenja, a vaše usne? Pravi adut za eleganciju i zavođenje. L’Oréal Paris je izmislio novi biser protiv starenja: intenzivne boje za oživljavanje sjaja vaših usana i serum protiv starenja za optimalnu hidratizaciju i pomlađivanje usana. Rezultat?
Vidljivo mlađe usne i trenutni sjaj!

Unutar ruža za usne, jezgra koja sadrži najbolju tehnologiju protiv starenja poteklu iz laboratorija L’Oréal.
Serum protiv starenja sa snažnim aktivnim sastojcima, objedinjenim za vraćanje sve gustoće i čvrstoće vašim usnama:

– Hijaluronska kiselina: zahvaljujući toj molekuli poznatoj po svojim upijajućim svojstvima, usne su bogato hidratizirane za stvaranje učinka ispunjenih, glatkih usana.
– Pro-xylane: izuzetno snažna molekula napravljena nakon 7 godina istraživanja unutar grupacije L’Oréal. Djeluje za ojačanje strukturalne kohezije stanica kože, te za učvršćivanje tkiva.
– Kolagen: prirodno prisutan u usnama, on osigurava organizaciju sastavnih dijelova strukture kože, ali se njegova količina s godinama smanjuje. U samoj jezgri ruža za usne sa serumom protiv starenje Color Riche, prisutan je u obliku mikrosfera koje se povećavaju prilikom doticanja usana i daju im volumen. Nakon 4 tjedna korištenja usne su 35% kompaktnije i 52% mekše. *
* Kliničko ispitivanje na 40 žena.