6 stvari koje vas čine sretnima na poslu

 

 

 

 

6 stvari koje vas čine sretnima na poslu

 

Postoji 6 jednostavnih, sasvim uobičajenih stvari koje kreiraju dobro raspoloženje i čine vas sretnima na poslu. Da biste bili sretni na poslu morate:

-1- Biti pozitivni

-2- Učiti

-3- Biti otvoreni

-4- Sudjelovati

-5- Pronaći značenje

-6- Voljeti


Osobe koje ovo uspijevaju su sretne na poslu. Radno mjesto gdje ostvarujete sve ovo je sretno radno mjesto.

 

Važno je da se ovih 6 akcija može primijeniti na svako radno mjesto, nisu ograničene tipom posla ili zanimanjem. Ako pažljivije pogledate shvatit ćete da ne čine neko radno mjesto pozitivnim organizacija ili disciplina, nego pozitivnost, učenje, otvorenost, sudjelovanje, značaj i ljubav prema onome što radite.

 

 

 

 

Svakodnevno se trudite ostvariti šest nabrojenih stvari iznad i osjetit ćete promjenu.

 

 

Izdvojene teme

» MIROVINSKO OSIGURANJE » ŽIVOTNO OSIGURANJE » OSIGURANJE OD PROFESIONALNE ODGOVORNOSTI » PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE »ULAGANJA U INVESTICIJSKE FONDOVE » ULAGANJE U DIONICE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.