Organiziranje sastanka

 

 

 

 

Organiziranje sastanka


Ako ste vi u poduzeću osoba koja organizira sastanke potrudite se da ispunite bar one najvažnije uvjete:


- Svaka osoba mora trebala bi vidjeti sve ostale. Okrugli stolovi su idealni.


- Sve osobe sastanku bi trebale prisustvovati pod jednakim uvjetima. Oprema, papiri i ostali pribor trebao bi biti dostupan svim sudionicima.
 

- Svaki sastanak mora imati svoj plan o kojem sudionici moraju biti unaprijed obaviješteni.


- Sastanak započnite na vrijeme.


- Držite se dnevnog reda, ali ipak budite spremni modificirati ga na temelju feedbcka sudionika. 


Ohrabrite sudionike na iznošenje svojih prijedloga.

 

 

 

Izdvojene teme

» MIROVINSKO OSIGURANJE » ŽIVOTNO OSIGURANJE » OSIGURANJE OD PROFESIONALNE ODGOVORNOSTI » PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE »ULAGANJA U INVESTICIJSKE FONDOVE » ULAGANJE U DIONICE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.