Unesite datum i godinu rodjenja:

Važno je unositi datum rođenja navedenim redoslijedom

DD= dan / MM = mjesec /  GGGG=godina (Nemojte zaboraviti unijeti kosu crtu "/" i "0" u mjesecu)
Ako ste rođeni 15.03.1978. Unosite: 15/03/1978

 

 

 

Teorija bioritma polazi od toga da od svog rođenja čovjek, točnije njegove emocionalne, fizičke i intelektualne sposobnosti prolaze kroz povoljne, nepovoljne i kritične trenutke. To ćete najlakše primijetiti jer ima dana kada se sigurno osjećate dobro bez ikakvog vidnog razloga ili suprotno, kada vam ništa ne polazi od ruke. Koncept bioritma polazi od tih iskustava.

Bioritam Intelektualni bioritam Bioritam

Intelektualni bioritam - označava kreativne sposobnosti, koncentraciju u sl. Jedan ciklus intelektualnog bioritma traje 33 dana, a kritični dani su 1. i 17. Povoljno razdoblje je od 2. do 16. dana, a nepovoljno od 18. do 33.

Bioritam Emocionalni bioritam Bioritam

Emocionalni bioritam - označava naše osjećaje i raspoloženja. Jedan ciklus emocionalnog bioritma traje 28 dana. Kritični dani su 1. i 15. Povoljno razdoblje je je od 2. do 14. dana, a nepovoljno od 16. do 28.

Bioritam Fizički bioritam Bioritam

Fizički bioritam - predstavlja fizičke karakteristike organizma poput zdravlja, snage i izdržljivosti. Jedan ciklus fizičkog bioritma traje 23 dana, a kritični dani su 1. i 12. Povoljan period je od 2. do 11. dana, a nepovoljan od 13. do 23.

Bioritam Horizontalna linija predstavlja dane u mjesecu.

Bioritam Vertikalna označava današnji dan.

Bioritam Plava krivulja pokazuje fizički bioritam, crvena emotivni bioritam, a zelena intelektualni bioritam. Na dan rođenja sva tri bioritma su na nuli i onda se dalje kroz život ciklusno ponavljaju. 

Bioritam Križanje krivulja pretkazuje značajne dane, pozitivne ili negativne. Često ukazuju na veće događaje.

Posebnu pažnju obratite na dan kada se sve tri krivulje bioritma križaju.

 

 

Izdvojene teme

 Moderne boje | Moderne frizure | Moderne haljine | Moderne torbe | Frizure

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet.