20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati PRASAK – detaljno značenje –

Prasak je zvuk koji čujemo kada se dogodi eksplozija, kada se nešto razbije ili rasprsne. Obično do pucanja ili eksplozije dolazi kada je nakupljena velika energija na nekom mjestu, pa snovi o eksploziji simboliziraju kako je u vama ili oko vas nakupljena velika energija koja samo čeka da eksplodira.

Što znači sanjati PRASAK?

– sanjarica PRASAK –

Prasak je zvuk koji čujemo kada se dogodi eksplozija, kada se nešto razbije ili rasprsne. Obično do pucanja ili eksplozije dolazi kada je nakupljena velika energija na nekom mjestu, pa snovi o eksploziji simboliziraju kako je u vama ili oko vas nakupljena velika energija koja samo čeka da eksplodira. Sanjati eksploziju simbolizira kako je situacija postala previše kaotična, te kako bi se mogle dogoditi određene negativne posljedice ukoliko na vrijeme ne preventirate eksploziju ili ne pripremite se kako biste smanjili njen učinak i spriječili posljedice.

Snovi o zvuku eksplozije, o prasku, simboliziraju snagu vaših i tuđih riječi. Prasak simbolizira snagu zvuka, a u ovom slučaju onog koji proizvodimo mi i oni oko nas. Sanjati prasak simbolizira kako trebate paziti što govorite, ali ovisno o kontekstu u kojem ste u snu čuli prasak, san možete tumačiti i kako će tuđe riječi imati destruktivne posljedice na vaš život. Sanjati prasak san je koji govori o snazi riječi, na sreću prasak ne traje dugo, pa ako ste samo čuli zvuk eksplozije, to sugerira da će se sve brzo zagladiti. Vjerojatno će biti nešto prodorno, zvučno, moćno, ali to će se brzo raščistiti ili zaboraviti.

Snovi o prasku simboliziraju moć riječi, te označavaju koliko sam zvuk može biti strašan. Kada razgovaramo ljubazno i pažljivo, uvažavajući tuđe i svoje potrebe, isijavamo vrlo moćnu energiju koja će nam se vratiti u identičnoj formi. Jednako tako ako pokušavamo ogovarati, razgovaramo sebično bez uvažavanja tuđih potreba, odašiljemo negativnu energiju koja će nam se u takvom obliku i vratiti. Svjesno možemo odabrati dijeliti pozitivnost i ljubaznost, te u svome okruženju, ali i sebi kreirati pozitivno ozračje.

Riječi nose određenu težinu koja daje jeziku moć da liječi ili povrijedi. Vjerojatno se svatko može prisjetiti situacije u kojoj su se nečije riječi zalijepile za njega i dugo vremena odzvanjale u mislima. Sljedećih nekoliko dana možda biste trebali vježbati primjećivanje riječi. Riječi nisu samo apstraktni pojmovi koji prenose značenje, one su jednako tako prenositelji i emocija. Započnite primjećivati kako pojedine riječi utječu na naše tijelo i naše emotivno stanje. Primijetite kako se osjećate zbog različitih stilova komunikacije ljudi kojima se okruženi, ali pratite i kako riječi koje izlaze iz vaših usta utječu na ljude oko vas.

Sanjati PRASAK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.