20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati POZNATE OSOBE – detaljno tumačenje –

 

Što znači sanjati POZNATE OSOBE?

– Sanjarica POZNATE OSOBE –

Snovi o poznatim osobama predstavljaju strahove i težnje koje bi trebalo osvijestiti.

Iako mnogi vjeruju da kada sanjaju o nekoj osobi kako su na nekom višem nivou i povezani s tom osobom ili da ta osoba misli o njima, pretpostavka je da zapravo snovi o drugima nisu snovi o drugim osobama, nego snovi o nama, našim mislima, strahovima i emocijama. Kada sanjate o drugim ljudima zapravo sanjate o svojim osobinama, ali koje više primjećujete na tim ljudima i koje inače ne  možete povezati sami sa sobom.

S druge srane ako sanjate nekoga, to označava i mogućnost da s osobom koju netko sanja postoji neka dublja emotivna veza. Možda se podsvjesno primjećuju neki signali koji se svjesno ne mogu osvijestiti pa san podsjeća da treba malo razmisliti o osobi koju se sanjalo.

Sanjati nekoga s jedne strane je poziv da razmislite o sebi, a s druge o toj osobi. Svi smo nekad bili u prilici da nekome trebamo pomoći. Možda osoba koju ste sanjali treba poziv, možda treba proći kroz tugu ili izraziti ljutnju. Bez obzira o čemu se radilo, stavite kod analiziranja ovakvih snova sebe na prvo mjesto. Prvo uzmite u obzir sebe i svoje osjećaje, a tek zatim eventualno drugu osobu. Ne treba dopustiti da ovakav san potakne nekoga da budete kontejner za tuđe negativne osjećaje i preplavljujuće emocije.

Sanjati neku osobu signal je da se treba centrirati. Biti svjestan svojih emocija. Emocije koje vas asociranju na sobu koju ste sanjali preslikajte na sebe.

Svaka osoba ima svoje emotivne ili fizičke rane, a neke osobe nas na njih podsjećaju, pa često kada potiskujemo te rane, sanjamo osobe koje vežemo uz njih. Neki su prošli više toga od drugih, neki preko svega lagodno prelaze, dok neki se nikako ne mogu osloboditi prošlosti. Kako idu kroz život sa sobom nose svoju bol i kreiraju neravnotežu, opterećujući sve stvarne odnose koje imaju. Kroz život vežemo različita iskustva, neka su dobra, neka loša.. Često ta iskustva stvaraju toliki teret da nam cijeli život postaje težak. Osloboditi se prošlosti i tereta toliko je zahtjevan posao, a opet s druge strane to je jedini način da živimo poletno i zdravim životom.

Sanjati osobu koju dobro poznajete prilika je da se razmisli o toj osobi i iskustvima koja se vežu uz tu osobu Mogu li se neke situacije iz njenog života poistovjetiti sa vlastitim životom? Što je dobro u životu te osobe, a što ne? Što se može naučiti od te osobe?

Sanjati neku osobu iz prošlosti podsvjesni je signal da se treba osloboditi nekih emocija iz prošlosti na koje vas ta osoba podsjeća. Ponekad bez obzira koliko se trudili uživati u sadašnjem životu nikako se ne uspijevamo osloboditi prošlih rana, te nam one kao veliki uteg opterećuju svakodnevnicu. Razmislite koju ste osobu sanjali, asocira li ne neki gubitak? Asocira li na neku bol iz prošlosti? Možda ta osoba i podsjeća na lijepe i bezbrižne trenutke iz djetinjstva, te je takav san podsvjesni signal da se želi kreirati takav opušteniji život.

Snovi o popularnim poznatim osobama često ukazuju na potrebu da se bude i osjeća drukčijim od drugih

Snovi o drugima jako su važni snovi, jer potiču da na neutralniji način pristupimo svojim emocijama. Sve ono što bi netko rekao toj osobi koju je sanjao, sve što bi joj savjetovao da napravi, treba staviti na jedan papir i pročitajte sam sebi, te potraži područja života u kojima se može implementirati te promjene.

Sanjati POZNATE OSOBE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.